anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt impreuna cu un baiat de putin timp dar parinti mei nu sunt de acord de a avea un iubi, insa ei nu inteleg ca eu il iubesc foarte mult, parinti lui nu au nimica impotriva noastra dar problema este ca parinti mei nu ma inteleg si m-am indepartat foarte mult de ei.
Sa ma desparte de el sau nu
Va rog ajutati-ma ca nu stiu ce sa fac dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| Alisa a răspuns:

Daca tu esti sigura ca acel baiat tine la tine si merita, incearca sa il prezinti parintilor sa vada ce fel de baiat este, sa il cunoasca, etc. Invata bine la scoala, ca parintii sa vada ca aceasta relatie nu ti-a afectat studiile.
Vorbeste cu ei, si spune-le sa ii dea macar o sansa baiatului ca sa vada cum este el, sa nu ia o hotarare in privinta lui inainte sa vorbeasca macar o data cu el.

Si daca te ajuta cu ceva, eu am 18 ani si acum am primul meu prieten, mama mea nu este de acord cu relatia mea, si eu cu ea intotdeauna am avut o relatie rece. Nu pot sa vb deloc cu ea. Dar eu cu el luptam pentru relatia noastra.

Bafta, si ai grija de tine si ce faci!

10 răspunsuri:
| kaya a răspuns:

Dar cati ani ai de iti interzic sa ai un prieten? poti sa le vorbesti si sa le spui ca e ceva normal si ca trebuie sa aiba incredere in tine, poti sa le spui sa nu te tina asa din scurt caci mai rau vei face cand vei avea mana libera trebuie sa aveti timp cu totii, tu sa ii faci sa inteleaga si ei sa vada ca vrei sa fii cu acest baiat pentru asta e nevoie de timp si increderea parintilor in tine e cea mai importanta.trebuie sa vorbitikiss

| vladutzzz_2456 a răspuns:

La o varsta frageda, e mai bine sa-ti asculti parinti decat sentimentele. Ei stiu ce e mai bine pentru tine!
Asteapta si tu sa mai cresti, ca ai timp din plin de toate astea happy

| craniul a răspuns:

Uneori e bine sa asculti si parintii nu thinking eu asa cred

Răspuns utilizator avertizat
| marinela_9969 a răspuns:

Am mai mai mult de 12 ani.
Am 15 ani.

| marinela_9969 a răspuns:

Nu ma lasa sau fiu cu acel baiat si nu este prima data dar nu inteleg scopul lor ei ar trebui sa inteleaga ca eu il iubesc cu adevarat

| someone_8322 a răspuns:

Citez pe cineva de pe TPU, numai stiu cine.
"macar ai trecut de gimnaziu?"
Presupun ca mai mult de 12 ani nu ai.
Eu iti zic sa te desparti de ei si sa nu te departezi de parinti, ba din contra sa ii asculti, ei stiu ce e mai bine pentru tine. Momentan esti doar un copil, traieste'ti copilaria, candva ai sa vrei sa o traiesti din nou. Lasa baietii si etc, ai o viata intreaga ca sa iubesti straight facewinking

| romeoflorin a răspuns:

Iti ocupa timpul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bunicul meu, tata lui maica-mea ii reprosa ca s-a maritat prea devreme pina cind a murit.Deci,in ce priveste parintii, cred ca o sa ne vada mereu la fel.Adeca copii.

| raluka_4150 a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa te desparti de el...

fa cea ce crezi ca ii bine pentru tine.

stiu ca suntem prietene si stiu despre cine este vorba.

Fa cea ce crezi ca ii bine pentru amandoi...

bafta