Faceti Petting, daca te respecta, daca nu vrea inseamna ca vrea doar sa fie primul
Ii spui, pur si simplu. Daca ramai insarcinata, il va durea in dos si va da bir cu fugitii. Fii tare.
Te incurajez sa nu mai faci sex deloc cu nimeni inainte de casatori, pacatul curviei aduce nefericire si stres, daca va iubiti casatori- ti va si atunci un copil neprogramat, ca fiul meu de 3 ani, nu e o asa de mare catastrofa, te obisnuiesti cu ideea si la final eroarea se transforma in bucurie.
Trebuie să îi spui direct.In fond si daca iti iei tu măsuri de precauție sa te infunzi toata viata cu pastile pentru plăcerile lui nu cred ca e ok.
Dar daca cumva nu se poate altfel si relația voastră chiar e una serioasă și de durată poti sa iti pui sterilet.
Dupa un an si ceva inca nu poti comunica cu el suficient incat sa ii spui ceva ce in mod normal as stabileste la inceputul relatiei.
Nu mai faci sex cu el decat cu prezervativ. In rest... daca de un an nu l-ai putut convinge, nu stiu cat vei reusi pe viitor doar din cuvinte.
Bună. Te sfătuiesc să îi spui pur și simplu. Și dacă nu vrea cu prezervativ să se ducă la alta.
Anonima17191 întreabă: