Buna, nu iti face atatea griji, nici prietenul meu nu e genul care sa faca cadouri sau sa ma scoata nu stiu unde, dar eu cred ca cel mai important e sa fi cu persoana iubita, daca esti cu el eu cred ca totul va fi bine... daca el nu te invita si tu ai vrea sa mergi undeva, propune-i tu, ce are? Poate el nu are curajul sa o faca sau poate nu stie unde sa mergeti, probabil nu e genul care sa faca astfel de gesturi dar asta nu inseamna ca nu ar tine la tine, poate nu pune accent atata pe asta, puteti petrece ziua indragostitilor impreuna, la o plimbare, la tine sau la el acasa, sau la un restaurant, vedeti voi, eu cred ca fiind alaturi de el nu vei avea nevoie de altceva, acum depinde...eu ma multumesc sa stau cu prietenul meu fara sa iesim sau sa imi faca cadou, iubirea lui imi e de ajuns.
Daca el nu ofera niciun cadou de V day, ar trebui sa-i cumar eu ceva? si daca el nu ma invita duminica ncaieri eu de ce l-as invita? alt fete se lauda cu ce le-ai cumparat iubitul, iar daca la mine nu va fi nimic? sa ma despart de el?