| CarmenCraciun a întrebat:

Sunt impreuna cu un domn de 47 de ani si tot ma preseaza sa facem sex anal.
Este cineva cu experienta care ma poate consilia cum se face asa ceva?
De exemplu ce fel de unguent sa folosesc si cum sa imi introduca penisul sa nu ma rupa.

48 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Trebuie sa mergi la spital sa faci clisma, altfel o sa miroasă urat

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cremă de pantofi sa folosesti sa te dai peste tot cu ea, crema neagră atentie, si te dai pe fațălaughing

| CarmenCraciun explică (pentru CristiDinBucuresti):

Vorbesc serios. Voi nu faceti anal?

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

E grav daca la 19 ani nu ai personalitate destula cat sa refuzi astfel de lucruri pe care nu ti le doresti.Asa reiese din cum ai scris.

| CarmenCraciun explică (pentru dullcat):

Eu ma simt bine cu iubitul meu. Avem ce sa vorbim si nu ne lipseste nimic. Nu m-as cupla cu tinerei de 20+/- 5-6 ani.
Au o singura mare problema fundamentala: sunt saraci.

| dullcat a răspuns (pentru CarmenCraciun):

Ai zis ca iubitul te preseaza.Sexul nu se face asa, presandu-ti partenerul/partenera sa faca lucruri pe care nu le vrea.

| CarmenCraciun explică (pentru dullcat):

Tot insista cu analul. Da' nu-i nimic ca i-am impus cunilingus de o luna incoace.

| andrey69 a răspuns (pentru CarmenCraciun):

Aha,? cauta materialismul ca de aia cauta sa ti rupa curu, ca te iubeste.Succes?

| CarmenCraciun explică (pentru andrey69):

Andrey69 nu poti sa ai numai avantaje, exista si ceva dezavantaje dar trebuie sa ti le asumi. Nu as sta intr-o cocioaba cu un sarac. Nu!

Pai in cazul asta daca esti pe finaciar, as putea sa ti ofer si eu niste bani ca sa mi faci si mie un oral, nu?

Nu baiatu' ca eu nu-s pe centura. Doar te pot iubi. Pana la ultimul ban si pa!

? pai la fel fac si cele dupa centura, te sug pana la ultimul ban, si apui nu le mai vezi decat daca ai bani.
?

Ai experienta nu gluma dar nu vad vila si tesla ta, prapaditule. Vali Stirba de pe centura e sora ta?

| Hyperion7 a răspuns (pentru CarmenCraciun):

Domnișoara Carmen, cu tot respectul și stima, tot aduceți in vedere că ăștia de 25+/- sunt săraci,dar dumneavoastră ce oferiti?
Ziceați că sunteți coapta la minte,din acest topic și bazandu-ma pe ceea ce răspundeți,n-aș spune.
Ziceați că ăștia sunt superficiali,dar și dv sunteți,tot pe baza răspunsurilor.
Iar faptul că sunteți și materialistă,nu denotă că sunteți o persoană cu un caracter puternic,ci mai degrabă cu unul tip parazit, nu judec, dar daca tot vedem așchiile din ochii altora, sa vedem totuși și bârna din proprii ochi, ce spui?

| CarmenCraciun explică (pentru Hyperion7):

Ce sa spun? Ai dreptate. Barbatii trebuie sa asigure tot ce e necesar sotiei si traiului. Ala e barbat de succes nu toti dulvarosii cu pantaloni in vine si sapca pusa invers ca gigel neterminatul. Eu nu vreau sa am de-a face cu saracii pentru ca-s prosti ca d-aia sunt saraci. Si nu vreau sa locuiesc cu soacra in casa.

Într-adevăr,unii din generația asta sunt un eșec, nu contest.
Cât despre "Barbatii trebuie sa asigure tot ce e necesar sotiei", având în vedere că nu mai trăim în Evul Mediu, poate pune și femeia mana pe munca sau poate sa plângă la cratiță in timp ce bărbatul vânează alte pasarele slobode.
Pentru ca da, bărbații, daca văd că nu mai ești interesanta, își schimbă perspectiva la 180 de grade, te lasă cu fundu-n frig și aduc pe alta.
Se pare că nu ești familiarizată cu acești oameni de succes.
Îți zic eu pe scurt un lucru:Ii faci pe plac, ai bani și iubire.Nu-i mai faci pe plac,se duc și iubirea,și banii și tot.winking
Legat de generația noastră,da,cum ziceam mai sus,e un eșec însă în întregul haos mai sunt și băieți ok care muncesc de mici, au grijă de frații lor sau mă rog.
In ceea ce-i privește pe săracii "prosti", te contrazic cu o vorbă "de la tara vin și domnii"
Așa că acest iubit al tău este tot originar de la tara și a fost și el cândva sărac, dar faptul că s-a îmbunătățit pe parcurs, asta e partea a doua.
Cât despre chestia asta cu soacra, de ce ești tu ferm convinsa că toți sunt la fel? Ai avut vreo trauma sau ce?

| CarmenCraciun explică (pentru Hyperion7):

O duc bine, fac ce vreau si am tot ce vreau. Nu-mi trebuie d-ala cu cercelus in ureche, pantaloni camel toe, sapca pe cap, prost de bubuie si sarac dar cu......pretentii.

Ai și tu dreptate până la un punct
Gusturile nu se discuta, asta-i clar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste, este lipsa de respect, nu accepta asa ceva! este oribil!

| pufulescu0o a răspuns:

Lasa trolarea si du-te la scoala laughing Daca nu inveti carte chiar vei ajunge sa faci ce scrii aici, pentru bani!

| CarmenCraciun explică (pentru pufulescu0o):

Eu fac astea din dragoste.

Ce dragoste fata, tu nu intelegi ca stai cu - TACTU - care te ***? dc nu vrei sa ne spui si noua cati ani ai?

Am 19 ani.

Sfatul nostru e sa iti cauti un baiat de varsta ta fiindca ceea ce faci mai tarziu iti va aduce multe probleme, fizice, psihice si sper sa gresesc dar ma indoiesc

Cei de varsta mea sunt superficiali, necopti la minte, dezechilibrati psihic iar multi din ei stau cu mamica. Unde mai pui ca-s si saraci.

| Effy35 a răspuns (pentru CarmenCraciun):

Scuzați-mă, dar o femeie "matură", așa cum vă proclamați a fi, nu ar pune astfel de întrebări de ordin medical pe un site ca acesta...

| CarmenCraciun explică (pentru Effy35):

Am intrebat. Daca poti sa-mi raspunzi atunci raspunde-mi.

| Effy35 a răspuns (pentru CarmenCraciun):

Întrebați un medic sexolog, el este în măsură să vă răspundă, dragă doamnă sau troll ce sunteți.

| CarmenCraciun explică (pentru Effy35):

Sa inteleg ca nici un utilizator de aici nu practica sexul anal? Am mari rezerve.

| Simpatic a răspuns (pentru CarmenCraciun):

Cei de 19 poate dar cei de 25? Pai ai sarit direct la unul de 47 doar ca are bani? multi castiga bani dar nu castiga onoare...
Care este diferenta dintre tine si cele care la 25 umbla cu mosi de 79 de ani?
Banii ar trebui sa fie ultima problema, cand tu esti un toy (jucarie) pentru "mosi"
Multumim ca esti sincera cel putin!
Pe viitor te sfatuiesc sa faci ceva corect cu viata ta nu sa triseziwinking
Asta daca nu esti un troll cum zic unii.

| CarmenCraciun explică (pentru Simpatic):

Stii ceva? Eu nu vreau sa ma tarai in mocirla 30-40 de ani numai pentru a cumpara un apartament de 50 de ani vechime sau mai mult construit pe timpul comunistilor si facut cadou unora deveniti peste noapte oraseni.
Eu traiesc acum alaturi de un iubit care imi ofera confort si siguranta. Si traiesc bine.
De ce m-as lega la cap cu un tinerel lefter care ''sta'' cu mama lui intr-un apartament?

Ok, dar te complaci, pentru iubitul tau esti un' trofeu', in strainatate se numeste nevasta-trofeo, adica una buna pe care o cumperi cu bani, el se simte cineva ca la 47 poate cumpara o tinericawinking
Cam ce facea si Irinel Columbeanu in trecut, nu-l ajuta fata si nici corpul dar il ajutau banii happy
Acum i-as spune vorba lui Dinica "s-au dus tigarile, mare atentie cand te apleci dupa sapun", cu alte cuvinte s-au dus banii au disparut si coardele tinerele pe care le intretinea!
Eu nu m-as simti bine in locul tau, dar e alegerea ta!

Te incearca gelozia?

O da, daca ai sti cate iubite de 19 ani am avut doar cu un suc, nu ai mai zice asta
Dar eu arat destul de bine (nu excelent!) incat banii sa nu suplinesca aspectul meu laughing si am si bani multumesc lui Dzeu, dar ii folosesc sa ma bucur de viata nu sa cumpar oameni.
Eu nu te judec daca asta ai crezut!

| anonim_4396 a răspuns (pentru CarmenCraciun):

Sper ca e caterinca tot ce postezi si cum gandesti.e trist daca la 19 te lasi pacalita de unul de 47 care-ti putea fi tata doar pentru niste bani/confort..astea vin si trec, ala cand se va plictisi de tine, tot singura ramai si pe strazi, plus cu o pata mare si cu constiinta praf, daca ai asa ceva..cum te pacaleste pe tine,va pacali si alte fete naive si le va folosi,nu crezi,astia cu bani se plictisesc repede si inseala f des,te trateaza ca pe o proprietate a lor, asa viata vrei sa duci, sau vrei sa ajungi sa-i schimbi pampersii la batranete, in caz ca nu te lasa el? cand te vei maturiza o sa-ti para rau, treaba ta, dar nu e bine ce faci si nici cum gandesti!

Ai facut ''cuceriri'' la sat? Ca alea te cred zeul focului cand iti aprinzi o tigara!

Zise una care nu are bani dar vrea bani nemunciti...
Cu cele de la tara se combina proxenentii, aia fara scoala care vor ca si tine sa faca bani pe nemunca!
pe mine ma recomanda vocea si talentulwinking

Esti sarac, nu? Gelosule!

| CarmenCraciun explică (pentru anonim_4396):

Sa o crezi tu. Deja am jumatate din vila si 210.000 euro in cont. Poate tu o sa ajungi pe strada.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CarmenCraciun):

Habar nu ai cat de repede poti pierde tot..esti copila, nici nu are rost sa stam la discutii. unde nu-i cap, vai de picioare..grow up!

| CarmenCraciun explică (pentru anonim_4396):

Deja m-am asigurat. Am bani si jumatate din vila, cercelus.

| CarmenCraciun explică:

Totusi voi nu faceti anal? Ca voiam sfaturi. Ce unguent folositi?

| alexandruci a răspuns:

Ia un gel "Puterea ursului"...gasesti la orice farmacie...

| CarmenCraciun explică (pentru alexandruci):

Nu e bun.
Uite ce contine:
Ingrediente:
Contine extracte de ardei iute, musetel, tataneasa, arnica si ulei esential de lavanda, rozmarin si cimbru.
Extractul de ardei iute (capsaicina) ajuta la mobilitatea articulatiilor si intensifica circulatia sanguina periferica.
Extractul de arnica are proprietati antiinflamatoare, antiseptice si regeneratoare.
Musetelul calmeaza si relaxeaza. Stimuleaza circulatia sangelui.
Extractele continute au ca efect incalzirea, vitalizarea si linistirea muschilor reducand senzatia de durere, tensiune si oboseala.
Adica o sa ca ia foc anusul.

| UShouldKYS a răspuns:

If u kys ai face un bine societati

| CarmenCraciun explică (pentru UShouldKYS):

A ilov sds 3?

| UShouldKYS a răspuns (pentru CarmenCraciun):

Nici nu sti ce am zis lul u dumb af