Ok, dar te complaci, pentru iubitul tau esti un' trofeu', in strainatate se numeste nevasta-trofeo, adica una buna pe care o cumperi cu bani, el se simte cineva ca la 47 poate cumpara o tinerica
Cam ce facea si Irinel Columbeanu in trecut, nu-l ajuta fata si nici corpul dar il ajutau banii
Acum i-as spune vorba lui Dinica "s-au dus tigarile, mare atentie cand te apleci dupa sapun", cu alte cuvinte s-au dus banii au disparut si coardele tinerele pe care le intretinea!
Eu nu m-as simti bine in locul tau, dar e alegerea ta!
O da, daca ai sti cate iubite de 19 ani am avut doar cu un suc, nu ai mai zice asta
Dar eu arat destul de bine (nu excelent!) incat banii sa nu suplinesca aspectul meu si am si bani multumesc lui Dzeu, dar ii folosesc sa ma bucur de viata nu sa cumpar oameni.
Eu nu te judec daca asta ai crezut!
Sper ca e caterinca tot ce postezi si cum gandesti.e trist daca la 19 te lasi pacalita de unul de 47 care-ti putea fi tata doar pentru niste bani/confort..astea vin si trec, ala cand se va plictisi de tine, tot singura ramai si pe strazi, plus cu o pata mare si cu constiinta praf, daca ai asa ceva..cum te pacaleste pe tine,va pacali si alte fete naive si le va folosi,nu crezi,astia cu bani se plictisesc repede si inseala f des,te trateaza ca pe o proprietate a lor, asa viata vrei sa duci, sau vrei sa ajungi sa-i schimbi pampersii la batranete, in caz ca nu te lasa el? cand te vei maturiza o sa-ti para rau, treaba ta, dar nu e bine ce faci si nici cum gandesti!
Domnișoara Carmen, cu tot respectul și stima, tot aduceți in vedere că ăștia de 25+/- sunt săraci,dar dumneavoastră ce oferiti?
Ziceați că sunteți coapta la minte,din acest topic și bazandu-ma pe ceea ce răspundeți,n-aș spune.
Ziceați că ăștia sunt superficiali,dar și dv sunteți,tot pe baza răspunsurilor.
Iar faptul că sunteți și materialistă,nu denotă că sunteți o persoană cu un caracter puternic,ci mai degrabă cu unul tip parazit, nu judec, dar daca tot vedem așchiile din ochii altora, sa vedem totuși și bârna din proprii ochi, ce spui?
Ce sa spun? Ai dreptate. Barbatii trebuie sa asigure tot ce e necesar sotiei si traiului. Ala e barbat de succes nu toti dulvarosii cu pantaloni in vine si sapca pusa invers ca gigel neterminatul. Eu nu vreau sa am de-a face cu saracii pentru ca-s prosti ca d-aia sunt saraci. Si nu vreau sa locuiesc cu soacra in casa.
Ai facut ''cuceriri'' la sat? Ca alea te cred zeul focului cand iti aprinzi o tigara!
Într-adevăr,unii din generația asta sunt un eșec, nu contest.
Cât despre "Barbatii trebuie sa asigure tot ce e necesar sotiei", având în vedere că nu mai trăim în Evul Mediu, poate pune și femeia mana pe munca sau poate sa plângă la cratiță in timp ce bărbatul vânează alte pasarele slobode.
Pentru ca da, bărbații, daca văd că nu mai ești interesanta, își schimbă perspectiva la 180 de grade, te lasă cu fundu-n frig și aduc pe alta.
Se pare că nu ești familiarizată cu acești oameni de succes.
Îți zic eu pe scurt un lucru:Ii faci pe plac, ai bani și iubire.Nu-i mai faci pe plac,se duc și iubirea,și banii și tot.
Legat de generația noastră,da,cum ziceam mai sus,e un eșec însă în întregul haos mai sunt și băieți ok care muncesc de mici, au grijă de frații lor sau mă rog.
In ceea ce-i privește pe săracii "prosti", te contrazic cu o vorbă "de la tara vin și domnii"
Așa că acest iubit al tău este tot originar de la tara și a fost și el cândva sărac, dar faptul că s-a îmbunătățit pe parcurs, asta e partea a doua.
Cât despre chestia asta cu soacra, de ce ești tu ferm convinsa că toți sunt la fel? Ai avut vreo trauma sau ce?
Zise una care nu are bani dar vrea bani nemunciti...
Cu cele de la tara se combina proxenentii, aia fara scoala care vor ca si tine sa faca bani pe nemunca!
pe mine ma recomanda vocea si talentul
Sa o crezi tu. Deja am jumatate din vila si 210.000 euro in cont. Poate tu o sa ajungi pe strada.
O duc bine, fac ce vreau si am tot ce vreau. Nu-mi trebuie d-ala cu cercelus in ureche, pantaloni camel toe, sapca pe cap, prost de bubuie si sarac dar cu......pretentii.
Ai și tu dreptate până la un punct
Gusturile nu se discuta, asta-i clar.
Habar nu ai cat de repede poti pierde tot..esti copila, nici nu are rost sa stam la discutii. unde nu-i cap, vai de picioare..grow up!
Deja m-am asigurat. Am bani si jumatate din vila, cercelus.