| Husky2000 a întrebat:

Sunt impreuna cu un tip de aproape 4 luni. Ne am certat de cateva ori incat sa vrea sa se desparta de mine dar nu a facut o. Am facut niste faze destul de naspa. Sincer, am ajuns sa tin la el enorm mai ales ca tineam la el de dinainte sa fim intr o relatie. Ultima oara cand ne am certat a zis ca ma iubea, m-a iubit dar acum nu mai tine la mine dar nu s-a despartit de mine. A zis ca nu stie de ce nu o face. Ce ar trebui sa inteleg eu din asta? Mai tine sau nu la mine?

Răspuns Câştigător
| HLucian a răspuns:

Ar fi mai bine sa lasi orgoliul, ego-ul sau neintelegerile. Ajungeti sa va cunoasteti cu adevarat si nu o sa va mai certati. Daca chiar exista ''iubire'' intre voi nu ar mai fi existat certuri de orice natura. Da, cred ca tine la tine, dar e o diferenta enorma intre ''a iubi'' si ''a tine la cineva''. Am o relatie de 3 ani si nu m-am certat cu ea nici macar o singura data. Succes!

| Husky2000 explică (pentru HLucian):

Ideea e ca ne am certat din vina mea. Si acum chiar incerc sa fie totul ok. Dar chestia asta imi tot vine in cap. Daca sunt impreuna cu un tip care nu ma iubeste? Ce ar trebui sa fac?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Imaturitatea e ceva normal asa progresam in viata, sunteti imaturi dar daca va iubiti cu adevarat vei invata impreuna mai multe

| corbulalbrosu a răspuns:

Obisnuinta este o a 2-a natura a omului. Nimic mai mult.big grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

La ce te referi?

| AndCat26 a răspuns:

Eu cred ca el are sentimente pentru tine tocmai de aia nici nu se desparte. Cel mai bine e sa va rezolvati neintelegerile.

| elinord a răspuns:

Daca inca nu s-a despatit de tine atunci inseamna ca te iubese si tine la tine