Poate parea absurt si transant insa un om care da odata, o sa dea si alta data, nu merita sa stai cu cineva care uita sa te respecte, care uita ca esti femeie si care nu stie sa discute in loc sa dea cu pumnul. Gandeste-te ca daca nu renunti acum o sa mai investesti timp, iubire, suflet, si multe altele si este posibil sa nu primesti decat resturi. Daca ii parea rau acum se dadea peste cap sa iti ceara iertare si nu simteai decat floricele in stomac si afectiunea dupa care tanjesti,. Sti si tu ca nu merita de asta ai intrebat aici, daca credeai ca totul este la fel ca la inceput nu ezitai in ceea ce il priveste. Barbati sunt destui, o sa fie greu, evident, foarte greu, o sa suferi o sa te doara, insa asta o sa se intample si mai incolo, chiar daca nu te desparti acum. Eu zic ca suferinta de unul singur este mai buna decat suferinta in cuplu. Eu iti urez toate cele bune, insa eu nu cred ca o sa se schimbe ceva. O palma data ramane data, si mai ales daca nu te mai respecta, respectul este una dintre importantele baze in relatii.
Bună.
Să închei această relația care deja este destul de încordată, violența fizică și-a făcut apariția și te asigur că va mai continua cu agresivitatea atât verbală cât și cea trupească.
Fă acest pas acum când nu ai acte cu el, nu sunt copii la mijloc.
Pa, pa.
Asa se intampla cand te legi la cap prea devreme, dal naibi si cautati altu, sunt o gramada de bunoci in Romania
Buna.
Eu cred ca te-ai grabit ca te-ai logodit fix dupa un an de cand esti cu iubitul tau.
Nu te grabii si cu planurile de nunta.Inca sunteti tineri si va fug ochii la una, alta si planurile se pot schimba.
De ce a dat in tine?
Nu trebuie sa faca asa ceva!
Trebuie si meriti sa fii respectata!
Coboara garda jos!
Bafta:X
Daca te-a batut o data, te va mai bate Nu te merita! E clar ca nu te iubeste! Ciorba reincalzita nu mai este la fel ca la inceput! Desparte-te de el.
Sal.
Din ce ai zis tu rezultă:
- te-a bătut ceea ce înseamnă, ce ai zis şi tu. nu te mai respectă.
- tu îl iubeşti, dar el te mai iubeşte?
- a zis că te iubeşte, dar a zis în trecut. Prezentul contează.
nu stiu ce sa zic.
Mai vezi şi pe parcurs.
Baftă!
Pai daca te-a batut ce mai astepti?
crezi ca se va schimba?
nu! poti inca sa mai dai inapoi, pana nu va casatoriti!
Kittysor are dreptate! Daca te bateau parintii ii urai. Probabil tu esti foarte atasata de el. Daca apuci sa ai si copii fi sigura ca si ei o s-o incaseze. Gandeste-te la viitor.
Te desparti de el si suferi, dar iti trece. Nu te desparti de el suferi in continuare si n-o sa mai treaca!
Ai grija de tine. Pup.
Ms pentru apreciere insa sa stii ca nu este o scuza ca este musulman, u ai fost crescuta atfel, daca u ii respecti rasa ca sa zic asa si el ar trebui sa respecte tot ce inseamna tu, nu este o scuza ca nu ii se pare lui normal ceva, acum ce faceti iti incasezi cate o batuta de fiecare data cand ceva e atfel decat stie el? Nu exista varianta fara suferinta, insa ceea mai usoara ar fi sa spuneti stop acum cat inca nu va dusmaniti, cat inca mai ai sansa sa va inpacati in viitor daca cearta nu a fost asa rea, dar daca ramaneti acum o sa ajungeti separati mai devreme sau mai tarziu, daca sta cu o romanca trebuia sa se gandeasca inainte, religie si educatie nu se face cu palma, sau cu pumnul indiferent ce a invatat el acolo
Maria de ce te-a batut?!
Daca la varsta asta te batea mama sau tatal tau cu siguranta ajungeai sa-i urasti! Pe el cum de mai poti sa-l iubesti?
Neantelegeri si certuri sunt in toata relatiile insa cu bataia nu-s de acord!
Avem pretentia ca suntem oameni!
Nu trebuia sa va mutati impreuna ...nu inca v-ati acrit unul de celalat... cel putin el. Cand stai prea mult timp langa o persoana incepi sa ii vezi cam mult laturile negative. te simti invadat etc.
M-a batut pentru ca am enervat... dar din cauza unei prostie. Voi ce nu stiti ca e arab(musulman) si ca suntem foarte diferite. ce e normal pentru mine nu e normal pentru elDa ne-am logodit ca ne iubim dar pana acum nu am planuit nunta, chiar daca ne-am casatorii doar dupa doi ani, ca e la facultate. ce sa fac?. pe cine sa-l ascult mintea sau inima?
Si sergiu2609 singura solutie era sa ne mutam impreuna de 2 luni.ca ne-am cunoscut pe internet si intre noi sunt 350 de km si stateam impreuna intr-o saptamana cam 3 4 zile.eram nebuna dupa el si el la fel si a venit cu idea sa ma mut la el...