| cristina_3640 a întrebat:

Sunt in a 5 a zi dupa prima noapte de dezvirginare si nu ma simt prea bine, am mici dureri de stomac putin imi vine sa vomit. dar doar am fost dizvirginata nu cred ca a fost timp si pentru alt ceva.este posibil oare sa fie vreun risc?

14 răspunsuri:
| Necunoscută a răspuns:

Riscuri există all the time.winking

| Neimportant a răspuns:

Dacă ai folosit prezervativu nu cred că există vreun risc. Poate că îţi este rău de la altceva thinking!

| BRG a răspuns:

Eu cred că ești deja gravidă, fă-ți un test de sarcină și vezi. Ar fi bine să nu faci avort.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Dacă te gândești la sarcină, ia-ți gândul! Chiar dacă ai fi făcut sex neprotejat, simptomele nu apar atât de repede, ci după 3 săptămâni de la concepție. Motivele pentru care te simți rău sunt altele, probabil și pentru că îți este teamă că e posibil să rămâi însărcinată. Stai liniștită, nu te îngrijora.
O zi frumoasă!

| Marius2011 a răspuns:

Buna cristina, stai linistita simptomele de gravida apara dupa 3 saptamani-o luna km asa, tot ce trebuie sa faci e sa iti iei gandu de la grija ce o ai cu sarcina si iti vei reveni si mai ales ca tiai inceput viata sexuala recent stai linistita

| criisz a răspuns:

O sa-ti treaca in curand...starile tale cred ca sunt normale, ceva s-a schimbat in corpul tau, acum urmeaza si pentru el perioada de acomodare. Ia o limonada, un suc cu lamaie si vor trece starile de voma, oricum ele vor disparea in scurt timp. Fa un test de sarcina daca asta te va linisti, dar nu cred ca e cazul.
Totul va fi bine!

| Kafeeaua a răspuns:

Riscuri exista tot timpul...dar depinde daca ai facut`o neprotezat exista si mai mari riscuri...tongue

| anytimeanywhere a răspuns:

Doamne! intra 5 :O

| lplostonyou a răspuns:

Ce intrebari tampite, scuze dar pur si simplu nu m-am putut abtine happy Cati ani ai, 10?

| foksy a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la un ginecolog si sa vezi ce iti zice...

| Papusik a răspuns:

Posibil sa fi ramas insarcinata sad.
Dar chiar daca faci test e sarcina acum e prea devreme si nu iti va da rezultatul corect.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu ati folosit prezervativ, in mod sigur este un risc si inca destul de mare. Primul contact sexual (dezvirginarea) are intotdeauna risc maxim de sarcina. Totusi, simptomele pe care le ai nu sunt date de sarcina, ci de stres. Semne de sarcina poti avea dupa 4-5 saptamani de la conceptie. In acest moment nu ai de unde sa stii daca esti sau nu insarcinata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stomacul nu are legatura cu dezvirginarea fiinto! Nu e nici macar un simptom de sarcina durerea!
Doamne cate "destepte"! d'oh

| drakosu a răspuns:

Nu esti gravida stai linistita asa cum zic si astialalti dupa 3 daca avea-i simptomele erai gravida.te doare putin.ca tea-i largit.si e prima data.si asa e. lasa ca a doua oara merge ca uns.winking