In primul rand, fi mai hotarata in viata. sunt 2 tipuri de iubire. cea adevarata si cea superficiala. este posibil sa te atraga mult un baiat si cu toate astea sa nu il iubesti cu adevarat. este la fel de posibil sa te atraga mult 2 baieti si, mai mult ca sigur, nu iubesti pe nici unu cu adevarat oricum, trebuie sa tii minte o treaba. cand iti place de un baiat nu inseamna ca il si ai pe tava. e adevarat ca fetele sunt cele care decid: DA sau NU, asta dupa ce baiatul face primul pas. dar pasul lui poate sa nu fie spre tine, ci spre ea, in functie de preferintele lui. deci ai grija si niciodata nu face tu primul pas! poti doar sa ii zambesti pervers, sa ii dai de inteles doar prin gesturi, dar ai grija sa nu fii vulgara. iti mai dau un sfat. alege sa fii mai deschisa si flirteaza cu toti baietii care ti se par atragatori. fa cam ce face tipu ala cu fetele, ca le pune piedici si d-astea. ma rog, tu nu face chiar asa fii feminina, ca asta e elementu cu care atragi barbatii, tine minte fii glumeata, putin aroganta si pastreaza-ti locu tau in societate. fii cea ce esti, nu incerca niciodata sa te schimbi pentru un baiat. o fata care face tot posibilu sa fie pe placu unui anumit baiat nu mai este interesanta pentru el. cu cat esti mai diferita, cu atat il atragi mai mult. nu incerca sa te mulezi pe el, ca ai sa il indepartezi.
iar cu prietena ta e alta treaba. nu iti pasa de nimic in lume cand iubesti pe cineva. nici ei nu ii pasa de tine. asa e dragostea. daca e dragoste dar in cazu tau nu cred ca e decat o atractie trecatoare asa ca vezi ce faci
eu sper ca te-am ajutat, o zi buna, si nu uita fa cea ce simti tu ca trebuie sa faci, nu mai cere parerea altora pupici :*:*
Nu stiu ce sa zic.Dap Parerea mea este...Sa Renunte cea care l-a placut ultima data adica Cea care l-a placut prima sa ramana cu el. Sper ca te-am ajutat.
Varianta 1: renunti la el de dragul prietenei
varianta 2: pentru el faci orice
varianta 3: incerci sa realizezi ca a place e simplu, o sa ai destui pe care o sa-i placi si nu merita sa-ti bati acum atat capu cu asa ceva si sa mai risti sa-ti restrangi din cercul de prieteni cand tu trebuie sa faci exact opusul. Si pentru cine? Pentru o persoana care peste putin timp ar putea spune ca-i place de o a III-a?
Pana la sentimentele adevarate de dragoste mai e.
Chiar vreau sa stiu cum a evoluat situatia, mai esti prietena cu fata aia sau ai devenit un cuplu cu baiatul ala?