Pai in primul rand gandeste.te daca ar merita. In al doilea rand nu trebuie sa iti bati joc sau sa faci chestii care nu iti convin. Daca iti place de ea atunci incearca sa ii cunosti si caracterul. Nu conteaza varsta atat timp cat este o fata isteata si descurcareata, nu acel gen de fata obsedata care nu te.ar lasa sa mergi singur la baie de frica sa nu o inseli. Daca tu crezi ca ea ar merita da.i o sansa nu trebuie sa iti pese de parerea colegilor tai sau a prietenilor, este viata ta, alegerea ta, nu a lor. Dar nu o saruta de ziua ei, nu ii da sperante pana nu esti sigur de ce vrei sa faci.
Momentan ar trebui sa fiti doar amici. sa nu ii da sperantze te rog eu ) e aiurea sa ii dai sperantze, sa creada ca o sa iasa ceva. si finalul sa fie altul. si urat din partea ei ca sa autoinvitat la bal. in fine. eu zic sa vorbesti cu ea insa nu ii da motive cum ca ti'ar placea de ea. de ziua ei un la multi ani un pupic pe obraz si gata. daca e sa gasesti la bal una ok. daca nu dupa aceea te hotarasti daca sa te pui q ea sau nu. nu cont daca e a7a sau nu stiu ce clasa. conteaza sa fie cat de cat matura sa fie draguta si sa iti placa de ea. sa simti ceva pentru ea. am vazut fete de a5a a6a care aratau de 17 18 deci bafta :* si distractie placuta la bal
Dacă chiar o placi nu ar conta că râde lumea de tine ( voi ). Ştii tu, în dragoste totul este permis, nu şi în cazul tău... e o prostie vorba asta ««.
E minoră în timp ce tu... îţi dau un sfat, uito! Ai crede că aveţi vreo şansă la o aşa mare diferenţă? În nici un caz.
Mai si eu am 14 ani fac 15, prietena mea are un prieten de 19 ani si ea are 13 si nu rade nimeni de ea sau de el se inteleg super bine,dar daca iti place mult de tot te poti combina cu ea dar daca nu iti place asa de mult eu zic sa iti gasesti una mai de varsta ta, ca astea mici stiu numa atat sa se bata cu altele pentru baiatul iubit sa se ascunda de parinti si multe altele, deci eu iti spun sa te gandesti foarte bine la ceea ce vrei sa faci
Ma da bou esti ma... u ne intrebi pe noi ce sa faci cu viata ta
Acum sa iti rasp! daca fata e frumoasa si nu arata de 14 ani poti sa te duci cu ea si la maicasa.
Dar daca e o coinaca... las-o frate... la varstata poti sa agati si u ceva mai bun
Bafta! o sa ai nevoie daca o ti tot asa!