| Houselaurie a întrebat:

Sunt in clasa a 12. si am la mine la antrenamente la handball o colega, care e in clasa a 7-a, sunt sigur ca s-a indragostit nebuneste de mine. a inceput sa imi dea mesaje, sa ma sune, sa ma roage sa intru pe mess.ma tot :*:X. avea azi pe facebook o chestie ca daca esti nu stiu ce zodie saruti dulce, daca esti alta excitant, prostii de astea.si la zodia mea scria ca sarut. excitant, si am intrebat-o daca eu sarut asa.si ea ca nu are de unde sa stie si i-am zis daca ar vrea sa stie si a zis da.nu stiu cum a venit vb si am intrebat-o daca ii plac lucrurile dulci, si a zis ca ii plac lucrurile dulci ca mine.si inca multe chestii, peste 2 saptamana am iar cantonament, si i-am zis ca s-ar putea sa nu vin si a inceput sa ma roage sa vin.chestia e, ca maine e si ziua ei. face 14 ani. iar eu am 18 deja.nu e mare diferenta. pot spune ca imi place de ea, chestia e ca, daca ma cuplez cu ea, mie sa nu rada colegii de mine, pentru ca eu as putea gasi una mai de varsta mea.adica varsta stiti ca nu conteaza, ma atrage dar nu 100 %. acum saptamana asta am si balul bobocilor. mi-a zis ca vrea sa vina.eu mi-am propus sa imi fac de cap, pentru ca nu am nici prietena, si parca m-ar tenta mai mult sa gasesc una de clasa a 9-a, 10, a nu cu ea in clasa a 7-a.acum chiar nu stiu ce sa fac.as putea sa profit de ea, sa o sarut, dar nu sunt genul, sau sa o tin asa cativa ani pana mai creste si dupa e a mea. voi daca ati fi a 12-a ati merge cu una de clasa a 7-a, nu va ganditi ca pot rade colegii de voi? chiar daca nu conteaza? maine daca e ziua ei sa ii iau oare ceva semnificativ? sau mai bine nu. sau sa o sarut maine la antrenament? sa ii zic ca asta e cadoul pentru ea.eu o am la mainele mele dar nu vreau in nici un caz sa imi bat joc de ea.si nu sunt asa de hotarat, daca sa ma combin sau nu cu ea.acum daca vine la bal, imi si strica treaba la disco caci cum am zis eu as vrea sa combin ceva pe acolo si na. nu stiu. ce sa fac.sa continui sa o tin dupa mine si sa ies cu alta? sau sa nu vb deloc cu ea? sau sa nu combin altceva la bal? mersi

Răspuns Câştigător
| LaraDésire a răspuns:

Pai in primul rand gandeste.te daca ar merita. In al doilea rand nu trebuie sa iti bati joc sau sa faci chestii care nu iti convin. Daca iti place de ea atunci incearca sa ii cunosti si caracterul. Nu conteaza varsta atat timp cat este o fata isteata si descurcareata, nu acel gen de fata obsedata care nu te.ar lasa sa mergi singur la baie de frica sa nu o inseli. Daca tu crezi ca ea ar merita da.i o sansa nu trebuie sa iti pese de parerea colegilor tai sau a prietenilor, este viata ta, alegerea ta, nu a lor. Dar nu o saruta de ziua ei, nu ii da sperante pana nu esti sigur de ce vrei sa faci.

6 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Momentan ar trebui sa fiti doar amici. sa nu ii da sperantzewinking te rog eu laughing) e aiurea sa ii dai sperantze, sa creada ca o sa iasa ceva. si finalul sa fie altul. si urat din partea ei ca sa autoinvitat la bal. in fine. eu zic sa vorbesti cu ea insa nu ii da motive cum ca ti'ar placea de ea. de ziua ei un la multi ani un pupic pe obraz si gata. daca e sa gasesti la bal una ok. daca nu dupa aceea te hotarasti daca sa te pui q ea sau nu. nu cont daca e a7a sau nu stiu ce clasa. conteaza sa fie cat de cat matura sa fie draguta si sa iti placa de ea. sa simti ceva pentru ea. am vazut fete de a5a a6a care aratau de 17 18 straight face deci laughing bafta :* si distractie placuta la bal tongue

| βʋϰβʋииʏ a răspuns:

Dacă chiar o placi nu ar conta că râde lumea de tine ( voi ). Ştii tu, în dragoste totul este permiswinking, nu şi în cazul tău... e o prostie vorba asta ««.
E minoră în timp ce tu... îţi dau un sfat, uito! Ai crede că aveţi vreo şansă la o aşa mare diferenţă? În nici un caz.

Răspuns utilizator avertizat
| VladimirPutin a răspuns:

Fă ce vrei dar nu mai scrie așa mult că nu citește nici dracu

| alexandra_9716 a răspuns:

Mai si eu am 14 ani fac 15, prietena mea are un prieten de 19 ani si ea are 13 si nu rade nimeni de ea sau de el se inteleg super bine,dar daca iti place mult de tot te poti combina cu ea dar daca nu iti place asa de mult eu zic sa iti gasesti una mai de varsta ta, ca astea mici stiu numa atat sa se bata cu altele pentru baiatul iubit sa se ascunda de parinti si multe altele, deci eu iti spun sa te gandesti foarte bine la ceea ce vrei sa faci

| AlwaysWinner a răspuns:

Ma da bou esti ma... u ne intrebi pe noi ce sa faci cu viata talaughing
Acum sa iti rasp! daca fata e frumoasa si nu arata de 14 ani poti sa te duci cu ea si la maicasa.
Dar daca e o coinaca... las-o frate... la varstata poti sa agati si u ceva mai bun
Bafta! o sa ai nevoie daca o ti tot asa!winking