Nu fiti rautaciosi. Cu totii am simtit ca iubim pe vecina, pe colega de clasa pe fata unei prietene de familie, etc. Nu e vorba de o iubire matura sau iubirea pseudo -matura ( adolescentina ) dar tot iubire e. Atunci cand iubesti pe cineva iubirea aceea consta in faptul ca iti place din diverse motive si faptul ca simti nevoia sa fii iubit. In cadrul primelor relatii aceste doua lucruri fluctueaza si totul e mai mult o iluzie. Ne imaginam lucruri si de multe ori ce vrem nu este ce poate fi. Incearca sa renunti la atitudinea de gentleman si sa fii tu natural. Nu trebuie sa exagerezi cu atentii si vorbe frumoase. Incearca pur si simplu sa intri din cand in cand in vorba cu ea si sa o cunosti mai bine. Incearca sa vorbesti cu ea ca si cum ai vorbi cu o prietena buna. Eventual poti sa ii sari in ajutor insa dupa nu sta si astepta imediat sa iti sara in brate. Ajut-o dezinteresat pur si simplu pentru faptul ca iti place. Nu astepta vreo rasplata. Daca ea te place iti va da oarecum de inteles, chair daca aici e un pic mai greu. La o varsta frageda avem impresia aproape mereu ca fata / baiatul care ne place da semne tocmai din cauza acelei componente numita nevoia de a fi iubit, idealul. Toti vrem sa iubim si sa fim iubiti dar nu forta ce nu se poate. Incearca sa gandesti rational fiecare semn al ei si cu siguranta iti dai seama ca multe le-ai inteles gresit. Nu iti spun sa renunti dar sa iti schimbi modul de abordare. Nu incerca sa fii ceea ce vrea ea sa fii sau mai grav, ceea ce crezi tu ca vrea sa fii.
Nustiu imi pare ca esthi prea mik sa iubesthi la anii acesthea.doar poate sa fie doar o simpla simpatie nimic mai mult.incearca sa fii kit mai komunikabila cu ea si dupa aia vei vedea rezultatul...succes:*
La varsta ta ma jucam cu... in nisip! Veziti de scoala si lasa fetele ca o sa tot ai parte de ele.
In clasa a 4 a. eu de abia ma gandeam la baieti. si-n plus, ai timp de fete cat o-i vedea cu ochii !
Erau previzibile raspunsurile. Si mie mi-a placut de o fata in clasa a 4-a, dar nu i-am spus niciodata. Cam asta e soarta iubirilor la varsta asta. Chiar daca esti tu mai indraznet, ar putea ea sa se sperie.
Tu la anii astia iubesti? Hai las-o balta... Eventual poti sa spui ca o placi. E o mare diferenta. Ce-ar fi sa mai astepti vreo cativa ani si dupa aia sa te gandesti la fete?
linarkfts întreabă: