| Doaranonima a întrebat:

Sunt in clasa a 7 a si imi place de un baiat de a 8 a. I am spus pe mess ca il plac dar el nu mia dat un raspuns din care sa inteleg ceva asa ca nu i am mai trimis niciun mesaj. Nu am vorbit niciodată fata in fata iar eu cand trec pe langa el incerc enorm sa nu il bag in seama dar simt cum "inima mi o ia la goana". Când nu ma uit la el prietenele mele imi atrag mereu atenția si imi spun ca ma urmareste mereu cu privirea... Il plac fac mult si as vrea sa fiu cu el. Ma ajutati va rog?!

3 răspunsuri:
| Gabb29 a răspuns:

Pai,părerea mea este că ar trebui să îl atragi cumva dacă cu mesajele nu ai reușit. Îmbrăcate mai elegant, sau atunci când trece pe lângă tine ii poți face cu ochiul său mai stiu eu alte lucruri. Ca să fi cu el împreună trebuie să.ti faci curaj sa vorbești cu el. Poate si el te place. Așa că vorbește cu el cât mai mult posibil, afla dacă si el te place si așa poate veți putea fi impreuna

| Emilian65 a răspuns:

Degeaba iti place tie de el daca el nici nu te baga in seama. Intr-o relatie, atractia trebuie sa fie reciproca.

| Doaranonima explică:

As vrea sa vorbesc cu el dar odata i am spus unei colege de a lui sa il cheme si in ziua aia nu a mai iesit din clasa si cand ma uit la el el are alta preocupatie dar cand nu sunt atenta se uita doar la mine. Nu stiu ce sa cred...