| Alejandra4785 a întrebat:

Sunt in clasa a VIII-a\ 8-a 3 fete de la mine din clasa sau maritat credeti ca au facut bine?

Răspuns Câştigător
| Tania a răspuns:

O_o serios?!
Clar nu au facut bine! Cel mai probabil nu o sa ajunga sa termine liceul.
Graba strica treaba.

10 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Ce inseamna,, s-au maritat"? AU facut sex sau au facut nunta? Prima varianta e posibila, dar a doua mi e greu sa cred.

| PatyKan a răspuns:

Cum sa se marite la 14 ani? laughing
Oricum ar fi, nu cred ca e bine sa te legi de cineva de la o varsta atat de frageda [nu ca as crede ce ai scris tu...].
La varsta asta, incepi sa traiesti, sa simti viata... Sunt mult mai importante studiile, ca nu'i vorba, oricine se poate casatori, dar pentru asta trebuie sa stie sa isi scrie numele.
Deci nu, nu cred ca e o decizie inteleapta sa te casatoresti cand esti inca un copil [nu zic despre ele, si la 18-19 ani e devreme-parerea mea] happy

| STEFANXxX a răspuns:

WoW.Incredibil,ce se intimpla in zilele noastre.Ele ma rog daca sunt sigure ca si-au ales baiatul potrivit atunci da, dar macar sa fi terminat scoala si atunci...ar fi bine, dar se vor desparti degraba

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Glumesti? CATEGORIC NU! Si la 18 ani e devreme...ce sa mai zic la varsta lor.

| passenger a răspuns:

Ori sunt tiganci, ori sunt de la orfelinat, ori au parinti dobitoci straight face

| alexro93 a răspuns:

Foarte binelaughing)rolling on the floor tu dc nu te mariti?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ah,sunt deja batrane laughing
eu prin a5a aveam una care s-a maritat, iar acum are bebe.colegele tale sunt depasite no talking

| DidiR19 a răspuns:

Dupa pararea mea nu. Sunt inca la o varsta in care mai au multe lucruri de invatat. casatoria nu e pe primul loc la varsta aia. Mai intai scoala apoi restul, dar e viata lor, fiecare face ce crede ca e bine cu viata lui.

| bubu1 a răspuns:

Nu,cu siguranta nu.E mult prea devreme, sunt la vasta adolescentei cand zic eu distractia e pe primul loc.mai tarziu grijile si responsabilitatile.O casatorie presupune multe lucruri, printre care si abandonarea scolii si nu cred ca poti avea prea multe asteptari de la viitor daca nu ai terminat nici macar liceul.

| luvyou a răspuns:

E prea devreme pentru a se uni cu un baiat la asa o varsta. Dar fiecare face ce vrea cu viata lu.