anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in clasa a4a si iubesc o fata de la mine din clasa nu stiu ce sa fac am un nesimtit in clasa care tot ma tachineaza ca o iubesc. e f frumoasa dar cand vreau sa raman dupa ore cu ea la scoala ca mai sta toti incep cu dragostea si sunt cam timid.eu cred ca ea iubeste pe alt cineva cum sa fac ea stie ca o iubesc eu cred ca ma uibeste si nu vrea sa spuna sau nu stiu ce sa mai zic ma ajutati va rog?

12 răspunsuri:
| 16.laura.16 a răspuns:

Intai trebuie sa stii ca nu e iubire ci e o simpatie. Vorbeste cu ea, spune-i ca ti se pare draguta, ajut-o daca are nevoie la teme, ia-i apararea, condu-o acasa!

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Bai in clasa a4a mai bine pune burta pe carte

| costymaximus a răspuns:

Indeletnicestete cu alceva, iesi la joaca, lapte-gros, fotbal, plimbat cu bicicleta, lasa iubirea ca ai timp toata viata de asta.

| m4them4tic a răspuns:

Ce iubire mah in clasa a 4-a? Stai linistit ca esti mult prea mic pentru "prostii" din astea. Fa altceva pana mai cresti! Joaca fotbal, invata, joaca ceva la calculator...ai alte treburi pana sa apuci sa iubesti.

| fsdfdsfdsf a răspuns:

Pai ...La scoala baga. te cu ea. n seama! Face. ti un joc cu toti colegii " Ce crezi despre baietii din clasa ". Puneti toate fetele sa spuna ce crede despre fiecare baiat din clasa, dar incepe cu ea [ca banuiesc ca te intereseaza ]. Sper ca te.am ajutat :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zi ma alt raspuns in afara de asta pliz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceva folostiro cineva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mergi la somn mai puta de cls a 4a

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ms m-ai ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ma cheama Marius si daca vri te ajut eu dupa ore te ascunzi undeza dupa scoala si o saruta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are dreptate m4them4tic aia nu e iubire...
pai mie la varsta aia imi place de toata lumea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu neaparat place pe altcineva poate nu e genu de persoana care sa arate ce simte si nu vrea de la varsta asta sa fie cu cineva si poate nu ea e aleasa inimi tale oricum intreab-o daca te place si daca nu aduti amunte "mai sunt inca 5 dupa colt"