| mariaelissa a întrebat:

Sunt in clasa a6-a si imi place de un baiat cum imi dau seama daca el ma place?

12 răspunsuri:
| Rizer a răspuns:

Poi daca vb mai mult cu tine sau daca sta mai mult prin preajma ta, sau daca te priveste insistent sau cand intorci capul el sa se uite deja la tine, sau sa intoarca el capul dupa tine! Fa-te si tu frumoasa, aranjeaza-te la par altfel, fii mai indrazneata si ai sa vezi ca si el o sa te placa pe tine!

| neutrino a răspuns:

Acest lucru se invata la liceu.

| VampireBlood a răspuns:

Pais e uita la tine insistent sau pe furis, te gadila.Dar poti afla si prin adevar sau provocare(pui o prietena sa-l intrebe cat la suta tine la tine)! Crede-ma am incercat!:*

| derpiiiiiiiina a răspuns:

Uite: stiu ca e o virsta delicata, joaca hormonii, pubertate, bla bla. Uita de el. Daca i-ar fi placut de tine ar fi dat ceva semne astfel incit sa iti dai seama singurica. Asteapta putin sa cresti un pic pe urma te vei putea gindi la ''sentimente''. Bafta.

| Plolice a răspuns:

De acord, vezi-ti de carte ca parca pe clasa a6-a iubitii sunt importanti du-te si citeste o carte mai bine

| Huruse a răspuns:

Clasa a6-a! Vezi-ti de carte, fato!

| Leonard_Stan_1993 a răspuns (pentru Huruse):

Ba frate da ce ai cu ea las-o sa isi traieasca viata

| Huruse a răspuns (pentru Leonard_Stan_1993):

Eu? N-am nimic personal cu ea! Din partea mea isi poate trai viata. Doar ca nu mi se pare normal ca la 12 ani sa ai,, iubit" sau ma rog prieten.La varsta asta ar trebui sa se tina de carte, sa-si formeze un viitor, nu sa stea in gatul prietenului ei. Asta e parerea mea!

| AleWhatever a răspuns (pentru Huruse):

Si probabil ca tie ti se pare normal ca primul prieten sa fie la 18 ani...

| Huruse a răspuns (pentru AleWhatever):

Nu, draga. Doar ca la 12 ani mi se pare mult prea mica.Nu cred ca intelegi ca pentru a avea un prieten trebuie sa existe sentimente puternice sau mai putin puternice care sa tina relatia in picioare, nu ca imi place cum arata si hai sa fim impreuna. Trebuie sa tii la persoana respectiva, sa dezvolti anumite sentimente, ceea ce la 12 ani mi se pare putin posibil deoarece abia se cunoaste pe sine insasi. Deci, asta e parerea mea.Pe la 15-16 ani mi se pare mai bine deoarece totusi este mai mare, stie ce vrea cu adevarat, sau ma rog, ar trebui. Varsta la care poti avea prieten nu este batuta in cuie, dar totusi exista o limita.Si s-o luam si partea cealalta ce-ar putea face cu prietenul la 12 ani? Nici macar sarutul nu e un sarut adevarat implica sentimentele de care pomeneam mai sus.Deci acel sarut nu ar fi decat o simpla atingere, nu altceva.In felul asta primul sarut n-ar mai fi asa deosebit.Dar ce ma mai ambalez atat de la un sarut? Acum sexul e la moda. Majoritatea copiilor din ziua de azi, in loc sa-si traiasca copilaria si sa se bucure de perioada cea mai minunata si lipsita de griji a vietii, au iubit (mi s-a intamplat sa aud de copii de 10-11 ani care au deja al doilea prieten, doar pentru simplu fapt-cred eu - ca se cred domnisoare ) si mai apoi simt ca trebuie sa faca acel pas urias, sa-si daruiasca ce au mai scump, unei persoane care, cred ele, este iubirea vietii lor de la o varsta extrem de frageda.Ele nu-si dau seama ca nu sunt pregatite pshic.Dar ma rog, aici nu era vorba de asta. Am spus mai sus ca pana la urma e viata ei, deci poate face ce crede ea de cuviinta.

| AleWhatever a răspuns (pentru Huruse):

Da,inteleg ce spui, am exagerat si eu big grin Totusi e prea mica, sa mai astepte cel putin un an doi...

| mariaelissa explică:

Uitati:multi prieteni deai lui ma intreaba daca il plac.Cateodata e asa dragut si e alta data e asa intepat si insuportabil si nu stiu ce sa mai cred.Sunt curioasa nu vreau neaparat sa am o relatie