Nu e nicio problema.important e sa va iubiti si sa va intelegeti bine.sa stii ca nu mereu e adevarata faza "baiatul se maturizeaza mai greu decat fata". daca tu il placi si el la fel, atunci de ce nu? bafta!
Salut, Daca tu il placi si el te place de ce nu? Adica ce conteaza varsta? Bafta
Nu,nu este nici o problema
eu sunt impreuna de un an si 6luni cu un baiat mai mic decat mine cu aproape un an.si este mult mai matur decat mine
Sincer... mi.e mi se pare foarte ok. pentru ca nuh cred ca nimeni realizeaza care e difernta dintre voi si chiar nuh ar conta pentru ca dragostea nuh are varsta. daca thu ti la el, el tine la tine, nuh vad care ar fi problema, am avut o relatie cu un baiat cu 2 ani mai mic ca mine dar care totusi era de 2 ori mai la locul lui si mai de treba decat oricare idiot care fluiera dupa mine si aasa mai departe. parerea mea e ca nu.i nicio problema... atat timp cat tineti unul la celalalt
Pai nu suntem inca impreuna, dar el da semne ca ar vrea asta.si de aceea am vrut sa cer o parere!
De aceea ti.am dat.o fiecare baiat e special in felul lui... nuh cont ca.i mai mic. parerea mea, poate altii cred altceva. Eu zic sa.i dai o sansa nuh prea ai ce pierde
POi eu ti.am rasp. din partea mea mie mi se pare foarte ok, eu nuh cred ca e vreo problema ... asta e parerea mea noroc cu el
Nici gand.Si eu am stat cu un baiat mai mic ca mine, insa te sfatuiesc sa te gandesti bine, pentru ca de obicei baietii sunt mai imaturi.Si ti`o spun din proprie experienta, vei avea de lucrat cu el.Alegerea este a ta!
Fatafaraviata întreabă:
Popey întreabă: