Fi tu insuti si ai sa reusesti nu fi genul de baiat care se da mare in fata lor, incearca sa te faci placut de ceilalti deoarece ea va veni la tine o sa vezi dar daca ea nu te baga in seama cereti scuze si intreab`o cat e ceasul bagate in vorba cu ea fa`o sa rada
Poi depinde daca aceasta fata a trecut peste despartirea de prietenul sau intreab-o daca e pregatita de o noua relatie bine daca nu acorda-i prietenia ta ciao
Cu timiditatea nu faci nimic...ai si avem cu toti o viata mai bine ai trai aceasta viata din plin sa nu fi timid ...atunci daca u chiar nu reusesti sa treci peste timiditate zi pe mess
Pai.ea macar te simpatizeaza? daca nu, atunci nu o bate la cap pentru ca asa am si eu un coleg si nu il mai suport! ma streseaza sa fiu cu el, si eu chiar nu vreau!
Frate, iti zic sincer asa am patit si eu si iti zic cum am procedat...am intrebat-o daca vrea acum sa fie prietena mea si ea a spus : Da! i-am luat niste flori, a dus-o la un cinema si inca ma iubeste. sper sa iti mearga
Fundita?
Mda, am uitat sa spun ceva important. Sunt mai timid nu pot sa spun si nici nu stiu dc.