| t0xic1girl a întrebat:

Sunt in dilema.imi plac 2 baieti in acelasi timp si ei ma plac.cand ii vad pe amandoi am fluturi in stomac si chestii de genu. nu stiu cum as putea sa fac sa-mi dau seama pe cine plac mai mult? dau fundita pentru cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Ángel_8890 a răspuns:

Eu cred ca tu trebuie sa te decizi in alegerea ta, trebuie sa fii convinsa ca da el este baiatul cu care te vei simti bine, care te va intelege in orice moent va fi alaturi de tine.Pentru a te decide ea o pauza si mediteaza asupra ce se petrece in jurul tau.Eu am trecut prin aceasta situatie ca tine dar nu trebuie sa intri in panica sau ceva de genul acesta, tie iti place de unul dintre ei mai tare dar tu pur si simplu nu coenstentizezi care.Succes fii mai decisa

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, trebuie sa alegi unu dintre ei si trebuie sa te gandesti bine inainte sa iei o decizie...pe unu tot il placi mai mult doar ca esti confuza;
Eu zic sa vezi la care te gandesti mai mult acela cred ca iti place mai mult, cu care crezi ca ai avea o relatie frumoasa si serioasa, care crezi ca e mai potrivit pentru.tine.Nu se poate cu amandoi, asta e clar! Sti ca cine sare dupa 2 iepuri nu prinde niciunul.Bun...sti ce zic eu sa faci? Sa faci cumva sa nu te vezi cu niciunu un timp sa vezi la care te gandesti mai mult si de care ti-e dor, apoi sa faci alegerea; sau fa o lista cu defectele si calitatiile fiecaruia dintre acei baieti si desi poate e amuzant asta sa stii ca functioneazahee hee, asa am reusit si eu sa fac o alegere dintre 2 baieti, am facut o lista cu amandoi si care mi-a convenit mai mult pe acela l-am aleshappy. Acum eu zic sa iti asculti inima dar si ratiunea, fa cum crezi tu ca e mai bine, bafta si sa faci alegerea potrivita!
Si inca un sfat:odata ce ai ales axeaza-te pe el si uita-l pe celalalt, ai grija ce iubeste si iubeste ce ai ales!

| loove_5215 a răspuns:

Esti in aceeasi situatie ca si hannah montana in episodul,, he could be the one'' deci ca si ea asculta-ti inima si vezi care baiat de merita mai mult si care se comporta mai frumos cu tine si este atent. take care!:* bye, norocoaso:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici unu nu merita oh go onwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cautam si eu si am dat peste tine am aceeasi problema sunt atat de diferiti in stilul lor eu zic sa fii cu unul si mai incolo cu celalaltlaughing

| secretdiscret a răspuns:

Daca iti plac amandoi nu ai ce face. O sa fi impreuna cu cel care face primul primul paswinkingAsa ca stai linistita oricum nu ai ce facewinking

| bonibon a răspuns:

Si eu cred la fel ca dorin4ik si eu am patit la fel