| Ginyy a întrebat:

Sunt in perioada fertila. Am facut sex neprotejat timp de 2 minute(am fost virgina), apoi am continuat cu prezervativ. E vreun risc de sarcina? Stiu ca suna ciudat intrebarea dar sunt paranoica. Am 19 ani, ofer funda.

12 răspunsuri:
| SomeRomanianGuy a răspuns:

Daca exista risc? Felicitari, esti fericita posesoare a unui bebe happy

| Quassaar a răspuns:

Daca esti paranoica pe cat te lauzi, era de preferat sa-ti pui intrebarea respectiva inainte de actul sexual. Raspunsul il poti afla in doua saptamani dupa un test de sarcina. Intotdeauna protectie din prima daca nu doresti complicatii.

| ywar a răspuns:

Nu esti paranoica, esti doar extrem de prost pregatita pentru viata. Nu esti responsabila deloc de faptele tale. Sper sa primesti o lectie dura, desi ma indoiesc.

| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care a avut capacitatea de a-si controla perfect ejacularea si nu a "scapat" vreun strop de sperma in cele 2 minute de sex neprotejat te poti considera norocoasa, fiindca ai scapat de o posibila sarcina. Roaga-te ca cele 2 minute de "experimentare" inutila (din moment ce ulterior si-a montat prezervativul) sa fie ultima prostie facuta iar pe viitor sa te protejezi pentru a nu ajunge sa retraiesti momentele actuale de stres.In concluzie exista premisele unei sarcini insa totul depinde de capacitatea prietenului de a-si controla si coordona ejacularea.

| Ginyy explică (pentru ywar):

Nu sunt deloc prost pregatita. Nu a ejaculat

| Ginyy explică (pentru SomeRomanianGuy):

Nici macar nu a ejaculat

| speedY2 a răspuns (pentru Ginyy):

Daca si el a fost virgin iti spun eu ca nici tu nici el nu v-ati dat seama laughing vezi peste 2 saptamani

| SomeRomanianGuy a răspuns (pentru Ginyy):

Inteleg asta, dar stii ce-i lichidul ala preejaculator? Contine si ala spermatozoizi suficient de destepti incat sa-si faca de cap prin vaginul tau proaspat deflorat.

Cert e ca o sa mai stai 2-3 saptamani cu stresul asta pana o sa stii sigur daca sa-ti faci provizia de scutece sau prezervative.

Bafta, ca ai nevoie happy

| ywar a răspuns:

Daca el are vreo boala venerica tu ai luat-o cu siguranta. Sa-ti enumar? HPV, HIV, Chlamydia... si lista ar putea continua. Tu te temi de sarcina? Sanatatea nu inseamna nimic? Esti seaca de nu se poate.

| SkyPilot a răspuns:

In raspunsurile pe care le-ai primit nimeni nu a mentionat posibilitatea de a ramane din lichidul lui preejaculator.
(Dupa ce am scris am vazut ca cineva a mentionat acest lucru). Si acela poate contine spermatozoizi in anumite conditii. Ar fi trebuit sa mai stii ca probabilitatea unei sarcini in cazul unei virgine este ceva mai mare decat pentru o alta femeie in aceleasi conditii.
Risc de sarcina ar fi. Este greu de evaluat, depinde de "istoria" baiatului. Te sfatuiesc sa faci un test de sarcina in laborator (se ia sange, costa 40 de lei) la mai mult de 10 zile de la data calculata a ovulatiei. Daca pana atunci ai menstruatia si arata normal (deci nu ar fi o menstruatie falsa peste o sarcina), nu mai e nevoie de test.

| Ginyy explică (pentru SomeRomanianGuy):

Cum sa fie lichid preejaculator in 2 minute? laughing Evident ca nu a fost si stiu ce e.

| SomeRomanianGuy a răspuns (pentru Ginyy):

laughing ala putea sa fi fost deja prezent inainte de actul in sine. Sau ati folosit vaselina? big grin