| Alexandrupapadopol a întrebat:

Sunt în relație cu o tipa de o luna de zile și as vrea sa știu ce ar trebui sa fac ca să ii pot stârni din nou interesul fata de mine? Acum 2 săptămâni i-am propus sa facem revelionul împreună la Bran și mna eu am făcut rezervare cu 50% avans. Dar de 2 zile tipa a început sa nu mai aibă timp pentru noi, am observat ca e mai distanta și ușor ușor simt ca își pierde interesul fata de mine.
Ce ar trebui sa fac?
Țin sa precizez ca ea este în Iași și eu sunt momentan in Franța.
Va rog sa ma ajutati.

6 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Dacă și a pierdut interesul după doua săptămâni de relație ce mai vrei?

| Holiday a răspuns:

Mai ai timp o luna sa gasesti alta cu care sa petreci Revelionul. E timp suficient. Las-o pe asta ca ramai cu banii dati aiurea pentru rezervare.

| Crackman a răspuns:

Ba laughing sincer cauta pe alta ca back up la cum zici tu, vb cu altul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Relație de o luna=distanta. Și a găsit pe altul.
Se îndepărtează de tine pentru că devii tipa din relație și te atasezi prea tare(nici nu ar fi trebuit să îți consumi atâta energie sa pui o intrebare despre ea), faci prea multe deja, nu ar trebui sa faci mai nimic pentru ai stârni interesul. O lași în pace, de tot până se întoarce ea, daca ești într-o relatie de o lună de ce doamne iarta-ma vrei sa faci un revelion cu ea? Iți dai măcar seama că tipa poate înainte de revelion să-i facă sex oral altuia după care sa vina sa te pupe? Iți face un mare favor. Crede-mă. Măcar 3 luni de relație, și relație în adevăratul sens al cuvântului poți să știi dacă merge ceva.

| Andra9pk a răspuns:

De ce nu discuti cu ea? Sa iti spuna direct si concret daca s-a intamplat ceva ce a facut-o sa se indeparteze de tine. Poate nu s-a intamplat ceva, ci doar trece printr-o perioada mai naspa. noi de pe TPU degeaba ne dam cu parerea. Cel mai bine e sa aflii de la ea. Spune-i ca ti se pare schimbata, rece.

| artemidak a răspuns:

Din nou interesul?

pai dacă după o luna deja nu mai merge, mai sunteți și la mii de km distanța, las o dracu