| iulia_3097 a întrebat:

Sunt inca virgina si vreau sa fac sex cu prietenul meu dar nu stiu daca ma iubeste cu adevarat?

13 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Si cine ar trebui sa stie?

| Neimportant a răspuns:

Păi în tot parcusul timpului cât aţi stat împreună trebuia să vezi dacă te iubeşte sau nu cu adevărat şi cât despre sex, este răspunderea ta dacă eşti pregătită pentru aşa ceva. Vezi să te protejezi! Succes

| MititiCa a răspuns:

Uite,deşi eu am făcut o prostie, îţi voi da ţie un sfat mai bun.
în ziua de azi, nu cred că sex'ul se mai face din iubire. ţi eu la rândul meu, am vrut să o fac cu persoana care credeam ca ma iubeşte şi bla bla. am avut un prieten de 6 luni şi într'un final am zis că să o fac cu el, că doar el mă iubeşte, că nu ar fi in stare să mă lase dupa ce o va face cu mine. într'o seara, am mers la el... şi am facut'ohappy. a trecut 2 zile. şi ghici cehappy. s-a desparţit de mine. foarte "frumos" m-am simţit in momentul respectiv. gandeşte'te şi tu. iubirea vieţii mele m-a lasat cu ochii in soare şi cu mii de întrebari in cap. la care nici în ziua de azi nu am răspuns.
am avut noroc cu câţiva prieteni mult mai mari ca mine (30 şi de ani) care mi'au explicat cam cum sta treaba in ziua de azi cu sex'u ăsta. mi'au spus ca nu trebuie să pun suflet in nicio relaţie şi mai ales să nu pun la suflet dacă o fac cu cineva. zis si făcut. azi mi-am ales un prieten dacă ii pot spune aşa, despre care ştiu exact ceea ce vrea de la mine, şi de la relaţia cu mine. ne satisfacem reciproc, ne înţelegem. e ok.
şi uite aşa am ramas cu un gust amar dupa "marea mea iubire".
deci, poate te'ntrebi de ce ti'am spus asta. păi, daca o vei face cu iubitul tău, şi acesta te va lăsa, nu trebuie sa fii tristă. aşa e viaţa. a fost o persoană de cea mai joasă speţa, şi şi'a dat arama pe faţătongue.
alege'l cu grijă, dar asta nu înseamnă că toţi vor face cum a făcut al meu cu mine, poate al tău chiar te iubeştetongue.
pune'l la îmcercare, şi vezi dacă chiar meritătongue
baftă. şi ai grija de tine. şi nu uita. niciun baiat nu merită să ne facă să ne simţim oribil. indiferent de ce ai fi făcut, ai făcut pentru binele tau:*:*:*

| PSHYCH8DYLLIC a răspuns:

Daca nu esti sigura ca nu te iubeste cu adv, si sta cu tine doar pentru.a te f*te.nu o mai face cu el si gata

| oCiudata a răspuns:

Buna Iulia,uite eu zic sa mai astepti daca nu esti pregtita.
Pentru a verifica daca te iubeste spune-i ca esti nevoita sa te muti undeva mai departe de localitatea in care stai. Daca se va desparti de tine inseamna ca nu tine la tine, dar daca el zice ca te iubeste si ca o sa te sune mereu, o sa tina legatura cu tine inseamna ca te iubeste(atunci si tu sa ii zici ca ai vrut sa il incerci si ca de fapt nu te muti si ca esti pregatita sa i te daruiesti lui).
Sper ca te-am ajutat!

| bebin a răspuns:

Mda.un caz tipic. Daca te gandesti la sex inseamna ca deja te-a gadilat pe aici si pe dincolo. Probabil esti la o varsta in care nimeni nu o sa te iubeasca cu adevarat. Mai tarziu poti vorbi de iubire...in fine. eu, un baiat de 30 de ani o sa iti dau doar cateva sfaturi de care probabil oricum nu o sa tii cont
-nu stiu care e varsta ta dar daca ai sub 16 ani mai asteapta macar pana atunci. Cand vei face 16 poate o sa fii deja cu alt baiat, nu se stie
- deasemena nu stiu de cat timp esti cu baiatul. Ghicesc ca sub 2 luni caci daca erai de mai mult timp iti trecea dorinta de sex, sau o faceai deja.deci si in cazul asta: asteapta
- nu stiu in ce relatii esti cu parintii. Pe vremea mea unele fete, ca sa nu afle parinti, faceau sex doar ca in alta gaura.Eu la randul meu am fost in mari scandaluri cu parintii unei fete.Asta nu e un motiv sa nu o faci, ci doar sa mai faci o gandire in plus
-poti sa incepi sa porti un prezervativ la tine dar sa nu il gaseasca prietenul. Dac il vede se poate gandi ca deja vrei sau, mai rau, ca o faci deja cu altu. Pt ca atunci cand se va intampla nu va fi ceva premeditat, ci instantaneu. FOLOSESTE PREZERVATIVUL! STRICA DIN PLACERE DAR SALVEAZA VIETI. Succes

| Alleychan a răspuns:

Si care e sensul intrebarii? Vrei sa ghicim daca te iubeste? sau cum?

| Mâţa67 a răspuns:

Daca nu esti sigura ca te iubeste, nu o face ca dupa aia s-ar putea sa te ia la misto zicand ca te lasi usor.

| zuzautza a răspuns:

Si noi cu ce te putem ajuta? nu inteleg care e intrebarea ta.Sincer nici noi nu stim daca chiar te iubeste dar am putea sa ne dam seama daca ne dai mai multe detalii.

| imifacuncontincarescriucudiacritice a răspuns:

Eu te iubesc mai mult decat el... Chiar ma crezi?! Daca nici tu nu stii daca te iubeste cu adevarat, e grav!

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Si noi trebuie sa stim?straight face... daca nu te iubeste nu vad de ce ai face-o. Doar pentru el?oh go on afla daca te iubeste si apoi gandeste-te la sex.Bafta in viata!

| Cipi65 a răspuns:

De unde *** vrei sa stim daca te iubeste sau nu?straight face

| bobytza12 a răspuns:

Fa sex cu el sh daca te iubeste nu iti da papucii in urmatoarele 2 saptamani