| petronelmiratu a întrebat:

Sunt indragostit de colegul de laborator. Este asa frumos si inalt si spre norocul meu este si el gay la fel ca mine. Cred ca si el ma place, niste sfaturi daca e sa ne combinam si sa incercam sex anal? Pare genul de homosexual pasiv, eu tot timpul am fost cel activ. Dau funda

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

"De aceea Dumnezeu i-a lăsat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor, asa ca își de onorează singuri trupurile... Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase, căci femeile lor au schimbat întrebuințarea fireasca a lor în una care este împotriva firii, tot astfel și bărbații au părăsit întrebuințarea fireasca a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alții, au săvârșit bărbat cu bărbat lucruri scârboase și au primit în ei înșiși plata cuvenita(bolile cu transmite sexuala) pentru rătăcirea lor. Nu numai ca le fac- aceste lucruri- dar și găsesc de buni pe cei ce le fac-" Romani1, Biblia.

| ania a răspuns:

Toți avem înclinație în diverse grade spre toate încălcările posibile ale conștiinței, inclusiv spre lăcomia pentru trupurile altora indiferent de sex. Sa vad eu unul care se uita luni la filme de genul și nu simte nimic.Dar nu avem pacea conștiinței decât atunci când respectam planul Creatorului și facem sex doar după căsătoria hetero, altfel și dacă faci sex a al, postludii le sunt tot timpul ratate din cauza vi ovații de după, a mustrarilor de conștiința. Doar în cadrul căsătoriei hetero te bucuri cu adevărat de sex, percepi în conștiință ca Creatorul se bucura împreună cu tine de plăcerea pe care a dat-o. Pentru noi.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Ii spui ce simti si vedeti de acolo ce se intampla.Pana la sex poate fi cale lunga.

| Mayhem666 a răspuns:

Intreaba-l direct. Nu e cale mai usoara si mai directa decat asta.