In primul rand sa-ti stergi impresia de Casanova din fata ei. Pt ca nu-i pica bine, o sa creada ca e fata oricare alta asa ii dai impresia, trebuie sa o faci sa se simta speciala. Nu ca oricare alta fata. Apropo ai grija cu relatiile dintre colegi pentru. ca daca relatia va esua o vei vedea atat zile de acum inainte, si daca vei ajunge sa tii la ea nu va fi bine. Sa iei asta si in calcul.
Mai casanova...ii indragostyta de tine luleaa.zii si u k tyy la ea impresioneazo cu cv.
Pai date pe langa ea si va crede ca o placi vb cu prietenele ei si vezi ce lucruri ii place si vb cu ea despre asta zambestei de fiecare data cand o vezi fiti numai voi doi si spune-i exact ce simti si poate te va intelege si poate chiar te place sunt fata am 11 ani si sunt in a6-b deci stiu cum ii cu baietii si eu am iubit un baiat si mi-am taiat venele din cauza lui cu lama si i-am scris numele pe mana si am suferit foarte mult mult succes!
Dar...abia daca vb cu mine...cand vb cu mine ( ma bucur ca stiu ca se gandeste la MN) cu alti baieti vb,glumeste, zambeste, dar pe mine nici nu ma baga in seama.si imi este greu sa cred ca ii indragostita de mine
George0197 întreabă: