Mda. asta inseamna ca chiar o iubesti.
adica cunosc sentimentul, poate rezista daca si ea te place
daca ai o persoana matura si "de baza" poate reusiti sa va mai vedeti, poate chiar vorbiti cu parintii
nu stiu dar daca ii zic tatei, pe langa ca mai ma descarc, mai imi da si un sfat si poate. ma ajuta
adica se poate sa va vizitati daca nu cumva sta in alta tara foarte usor, numai ca aici intervine cea mai mare problema de peste tot, timpul banii si parintii
eu nu iti pot da cine stie ce sfat, fa cum iti spune inima, dar mai intai gandeste cu mintea
un mic citat by eu, adica... daca tii neaparat sa o revezi, du-te la ea sau cheam`o la tine. o data ce ajungi acolo sau te intorci acasa faptul e deja implinit si nu mai pot face mare lucru parintii daca asta este una din probleme, cel mai bine ar fi sa le spui exact ce simtii, daca nu amandurora mamei sau tatei, de care esti mai apropiat [funda?]
Te contrazic aici! Dacă există iubire de o parte şi de alta puteţi să fi-ţi unul la un cap şi altu la un altu! Dar reţine doar dacă există iubirea aia mare. Depărtarea nu e piedică! Cunosc cazuri exact ca tine s-au cunoscut la 16 ani având o relaţie la depărtare şi sunt şi acum împreună au şi copii! Multă baftă!
Stiu situatia perfect... si eu am o relatie mai mult chinuita la tell si ff rar daca apucam sa ne vedem... cat de departe stati unul de celalalt? poate ajungeti sa va vedeti si daca chiar o iubesti o relatie poate fi tinuta si asa desi pentru amandoi ar fi greu, daca simti ca merita si ea e de acord, macar puteti incerca sa vedeti cat va tine