| Paranormal12 a întrebat:

Sunt indragostit de o fata.Si ieri am avut o activitat cu cativa colegi de la mine si cativa de la ea din lasa.Si fiind mai timid,imi este rusine sa o intreb,asa ca am flirtat.M-am asezat fix langa ea deoarece doar acolo mai era loc,am avut noroc, si de fiecare data cand se uita spre directia mea mauitam si eu spre directia ei si zambeam,dar nu ca.un obsedat :-)), am intrat si putin in vorba cu ea, am lasat-o sa intre prima pe usa inaintea mea.Am flirtat bine? Si-a dat seama? Daca nu ce alte jocuri ca flirtatul exista pentru a afla daca ma plac sau de ai araa ca o plac?

P.S:Cand am iesi afara din sala mi se parea mai zambitoare.

plac?

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca ai cedat si i-ai dat voie sa intre prima pe usa, cu siguranta ca ea a observat marea favoare pe care i-ai facut-o!

| Danysan a răspuns:

Trebuie sa te gandesti ca poate si pentru ea este la fel.Te place daca se uita la tine si zambeste dar ceea ce faci tu e copilarie si e nevoie de mai mult.Incearca sa mai vb cu ea si pe chat si apoi cand o sa va cunoasteti mai Bine sa o inviti in Oras.Ideea e sa bati apropouri dar sa incerci sa vb cu ea si in privat.Tu si ea fata in face.Ai grija!

| Paranormal12 explică (pentru Danysan):

Si cum bat apropouri?(prima data in love)

| Ex89 a răspuns:

Cheam-o pe afara la o plimbare doar voi doi atunci vei fi nevoit sa vorbesti cu ea chiar daca esti timid, dupa cateva minute te obisnuiesti cu ea si o sa te simti in largul tau, un zambet nu inseamna ca deja ai cucerit-o, asteapta ceva mai mult de la tine asa ca, prinde curaj...

| qpAbi a răspuns:

Pai iti zambeste, vorbeste cu tine, e timida si mai ales nu ti-a zis nimic ca te-ai asezat langa ea. laughing Nu mai ai nevoie de nimic ca sa iti dai seama ca te place poate ai tu nevoie de mai mult curaj. La scoala incearca sa vorbiti mai mult, nu stiu poate sa o gadili pe scurt : fa-o sa rada! Nu o plictisi cu vorbele si uitat-te in ochii ei iti vei da seama daca te suporta sau nu laughing Probabil si ea si-a dat seama ca o placi dar logic ca nu iti va spune nimic. Daca te vei mai aseza in banca cu ea incearca sa o iei de mana si uitat-te la ea vezi ce face. Daca se uita la tine si intoarce timid privirea inseamna ca e indragostita! laughing)

| narcisa2334 a răspuns:

E posibil sa te placa, incearca sa prinzi curaj. sigur nu te va manca. tot ce ai nevoie este curaj si optimism. bafta, fii tu si o s-o cuceresti! ^^

| TheAnswer123 a răspuns:

Ai putea gasi anumite moduri prin care sa afli asta dar eu cred ca daca ti-a zambit si vorbeste cu tine te place dar nici tu nu trebuie sa stai in umbra mereu altfel nu te va observahappybig grin