Te place 100%. Uite, ce ti s-a intamplat tie, mi s-a intamplat si mie recent, priviri reciproce prin autobuz, contacte vizuale puternice, zambete etc.Si eu la fel de timid ca tine, nu am putut sa vorbesc cu ea.Ce s-a intamplat? Dupa un timp in care a vazut ca nu fac nimic in privinta asta, s-a "racit" si s-a indepartat de mine...Deci te rog nu fi un idiot ca mine si actioneaza! Cand sunteti in autobuz, du-te la ea, intreab-o ce a facut la scoala, chestii de genul.Salut-o, zambeste-i, incearca sa te apropii de ea.Credema, o sa ai de castigat, lasa timiditatea si incearca, iti garantez eu ca te place .
Hey pai mai simplu nu ii poti spune ei, sau sa ii zici complimente zi de zi, etc, si ii spui ce ai de zis, fi barbat, chiar daca ea nu te place macar ar trebui sa te aprecieze ca esti sincer, daca nu, vorbesti cu prietena comuna sa deschida subiectu de tine si sa o intrebe indirect daca te place, daca ar vrea ceva,, magic" intelegi? dar ai grija cu prietena sa nu iti faca mai rau, asta e sfatul meu sper ca te am ajutat, multa bafta bye :*
beausingurlamasamea întreabă: