anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt indragostit de o fata sper sa numi considerati povestea putin ciudata. Stiu o fata care a fost s-a mutat si a fost transferata la o alta scoala. A intrat in clasa cu mine si m-am imprietenit cu ea si m-am indragostit de ea si ea de mine nu am avut curajul sa-i spun ce simt pentru ea. A trecut un an tot asa si eu m-am schimbat sad am devenit mai diferit inainte eram un gentelman.Am devenit mai nesimtit si mai rautacios si ea a inceput sa ma desconsidere si nu ma mai placea.In fine am incercat sa ma schimb si am reusit dar ea a ramas tot asa si nu ma placea, acum nu stiu ce sa mai fac ca s-o recuceresc si sa-i spun ca o iubesc. Dau funda! P. S : la ore ma tot uit la ea si uneori vad ca se uita si ea la mine, dupa care intoarce capul si isi vede de treaba ei! Help me!

Răspuns Câştigător
| iloveyouandreea a răspuns:

Cred ca ar trebui sati cerui scuze pentru ca ai foast in trecut nesimtit cu ea si roag-o intr-o zi sa va intalniti si atunci sa-i spui ca o iubesti dar nu din prima ii faci complimente o mai inmoi cum vine vorba si dupa un timp daca vezi ca se poarta altfel cu tine la scoala cand sunteti in pauza so chemi afara in curte si s-o intrebi daca ii palce de tine daca iti spune nu ii spui ca iti pare rau ca ar fi putut fi ceva frumos intre voi doi si daca spune da spune-i ca o iubesti apropiete de ea si pupo pe obraz

2 răspunsuri:
| Trippy a răspuns:

Alte raspunsuri

| Codrin_8725 a răspuns:

Cel mai bine e sati ceri scuze si sa-i spui ca o iubesti