| DomnulFantastic a întrebat:

Sunt indragostit foarte tare de o fata (de mult timp)
Cum fac sa nu mai fiu indragostit de ea?

12 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Te chinui asa pana-n vara, atunci cand vei merge la mare sau la strand, si ai sa vezi o multime de fete mai frumoase si mai interesante decat "ea". Daca te grabesti, atunci poti merge si acum la o piscina!

| Emilian65 a răspuns:

Nu te mai intalni cu ea, nu mai vorbi cu ea si ai sa vezi ca usor, usor o vei uita.

| h3r a răspuns:

Dacă tot ești așa de îndrăgostit, de ce nu încerci ceva cu ea?
Toate se rezolvă în timp...

| DomnulFantastic explică (pentru h3r):

Am scapat, nu mai sunt indragostit de ea!
Am vazut eu cum isi trimitea mesaje de dragoste cu un baiat laughing

| h3r a răspuns (pentru DomnulFantastic):

Nasol, mergi mai departe.

| DomnulFantastic explică (pentru h3r):

Macar am scapat de sentimentul asta.

| h3r a răspuns (pentru DomnulFantastic):

Mult mai bine acum, vine și rândul tău.

| CinevaNou a răspuns:

Te duci in fiecare zi sa-i instalezi alt antivirus si ai sa vezi ca te saturi de ea!

| DomnulFantastic explică (pentru CinevaNou):

Ho bai, ca nu mai folosesc antivirus, mai bine fara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista vreun "truc" care sa te faca sa nu mai fi indragostit, decat unul. Timpul! Cu timpul iti va trece. Asa am fost eu indragostita de majoritatea baietilor din scoala mea, din clasa mea, din cartierul meu, etc. Pur si simplu imi placea de unul, o perioada, si imi trecea, pe urma imi placea de altul si iarasi imi trecea. Insa cea mai mare greseala, daca o pot numi asa, a fost cand m-am indragostit de un baiat (nu umbla decat cu fete fitoase si eu nu eram una dintre ele) si cum prietena mea cea mai buna statea in cartier cu el si il cunoastea, am lasat-o sa-i zica ce simt. El a zis ca sunt o curva si ca stau cu toti baietii (ceva ce nu era adevarat, nu stia ce sa mai zica, saracul de el) si ca nu-i place deloc de mine etc. Iti dai seama ca dupa o astfel de "jignire" nu mi-a mai placut de el, brusc au incetat sentimentele care le simteam fata de el. Am fost indragostita de el vreo 2 zile si tanjeam dupa el in ultimul hal si ascultam piese triste sau de dragoste etc. Iar acum, ghici ce? Se da la mine intruna si nu mai stie cum sa ascunda ca ma place. In fine, eu ti-am povestit putin din experienta mea si raspunsul la intrebarea ta este: Doar sa astepti si totul iti va trece, timpul este secretul! big grin

| DomnulFantastic explică:

Ce raspuns inutil...

| fqwaf a răspuns:

Sa te indragostesti de alta.