| Marius7121 a întrebat:

Sunt indragostit nebuneste de actrita Michelle Rodriguez! O iubesc enorm dar stiu ca trebuie s-o uit! Zilnic ma uit la filme cu ea doar ca sa o vad pe ea. Arata bestial! Ce ma sfatuiti sa fac ca sa o uit?

9 răspunsuri:
| がさいゆの a răspuns:

Of doamne laughing). Treci peste, nu te mai holba asa la ealaughing.

| JustRoxanne a răspuns:

Sa iesi in oras si sa intalnesti o fata draguta care sa te faca s-o uiti pe actrita aia. happy

| UnCorpSanatos a răspuns:

E simplu tuturor ni se intampla asa ceva, nu te ma uita la filme cu ea nu mai cauta poze cu ea etc. Intr-o saptamana sau maxim doua ar trebui sa iti revii si sa iti dai seama ca traiai intr-o alta realitate gandidu-te la ce ai putea face ca sa o intalnesti.

| xLove a răspuns:

Probabil sunt mii de persoane care o``iubesc`` si care o urmaresc foarte des. Esti sigur ca te-ai indragostit de ea? E doar o simpatie, o atractie! E o nebunie sa te iubesti o persoana care n-ai vazut-o in viata ta in realitate, doar la TV!
Ai se vezi ca momentan esti obsedat de ea, deoarece e talentata, dar te vei plictisi sa o urmaresti la TV si o vei uita!

| DV a răspuns:

Uite-o facandu-ti o prietena, doar nu te gandeste sa te duci la ea nuuu?

| Marius7121 explică (pentru DV):

Nu mai imi arde de prietena dupa ce mi s-a intamplat cu fosta, eu vreau doar s-o uit pe Michelle!

| Sorin987 a răspuns:

Adevarul e ca arata bine. Aici nu pot sa te contrazic! Aici doar barbatii iti pot da sfaturi pentru ca femeile vor zice sa iti faci prietena si sa uiti de ea ceea mi se pare o aberatie deoarece nu poti cu o persoana daca te gandesti la alta. Sfatul meu e sa incerci sa gasesti o femeie care sa semene fizic cu Michelle!

| Matei_Gaman_1998 a răspuns:

Eu zic sa nu te mai uiti la filme cu Michelle Rodriguez si sa incepi cu Angelina Jolie sau Sandra Bullock

| Marius7121 explică (pentru Matei_Gaman_1998):

Si ce sa vad la fleoscaita aia de sandra bullock? Are fata de barbat iar Jolie e expirata. A aratat bine candva, acum a cam imbatranit!