PFf eu cred ca ea nu vrea sa fie luat drept o taratura, ba e cu unul ba cu altul. Si zic sa profiti de acest timp si sa nu regreti toata vara ca nu ai fost cu ea. Spune-i ce simti si intreab-o si pe ea ce simte pentru tine. Succes :*
Ea sta la 10km de oras. intr-un "sat" si face naveta. si totdeauna de oriunde as fi... las totul pentru ea si o duc la microbuz sa nu mearga singura pentru ca stiu ce se intampla in ziua de azi am nevoie de ajutor nu stiu ce sa fac. nu mi-a pot scoate din cap. si nici nu vreau. vreau sa fie amea
Pai ai putea sa gasesti o modalitate in care ii spui ce simti pentru ea si sa o faci sa inteleaga ca te face sa suferi cand e departe de tine...Si usor usor daca spuii ca tii la ea incearca sa o faci sa se indragosteasca de tine...
Va multumesc din suflet. i-am spus ce simt pentru ea. mi-a zis ce simte pentru mine, astazi am iesit cu ea si l-a sunat pe pretenuso si ala i-a spus sunt cu skate-ul vorbim mai tarziu a lasat-o pentru o placa cu roti nu stiu cum sa mai procedez ca incerc sai fiu aproape cand are nevoie de orice n-are importanta la ce ora oricum va multumesc din suflet un sfat e bine primti oricand
Am venit cu vesti noi, Aseara am dat un mini party in 4 oameni. Eu ea si inca un cuplu. si m-a luat in brate si ma strans vreea sa ma sarute si eu nu am vrut dupa care a sunat-o pretenuso si mie imi zicea ca vrea sa se desparta de el ca tine la mine ca nu stiu ce dupa care s-a dus la 11:00 sa se int cu ala si a venit la 3 dimineata. dupa care a venit si nici in seama nu m-a bagat nici macar un ceao? a spus dupa aia ca a vorbit cu el si ca dupa bac o sa fie totul oke, si ea a pus botu, si i-am spus dupa bac va pleca la facultate, u ce o sa faci?
Si nu a stiut ce sa-mi raspunda. a bagat capul in pamant. eu ce am de facut mai departe ca nu ma pot gandi la altceva in afara de ea si se intampla de ceva vreme
beausingurlamasamea întreabă: