L-am intrebat pur si simplu : "ce faci? dormi?" si e posibil sa fie si orgoliul meu, nu stiu. ma simt ciudat ca nu il am si il vreau.
Pai fato problema ta e foarte grava. eu as face orce. de exemplu eu acum am gasit pe cineva pe net si nu conteaza pentru mine si eu daca nu ne-am vazut niciodat numai prin poze:d facem orce sa ne intalnim cat mai curand si facem orce sa stam impreuna. daca-l iubesti asa de mult, ai face orce, gaseste o cale sa-l iei sau cucereaza-l...
Cred ca il iubesti si trebuia sa ai grija.de cat timp erati impreuna? eu zic sa.l uiti nu te merita daca te.a lasat dupa ce s.a culcat q tine e un curvar scuza-ma ca vb asa dar asta e adevarul. mai bine iti gasesti un baiat cu care sa stai mai mult timp 1 an.si dupa daca esti sigura sa faceti dragoste. succes in continuare si anuntane si pe noi cand clarifici treaba q el sau cand hotarasti ce faci
A fost imprudenta si din partea mea ca m-am culcat cu el, dar nu imi pare rau de asta, imi pare rau ca nu imi dau seama de ce trebuie sa fie totul asa de greu si nu se pot simplifica lucrurile dupa placul meu . Prietenul ala al lui tot incerca din greu, ca sa il fac putin gelos pe tipul pe care il plac m-am prefacut ca am o relatie cu prietenul lui. Eu am ramas la prietenul lui acasa. Probabil el crede ca m-am culcat cu ala, dar as vrea sa ii vad reactia cand o sa afle ca nu Iti multumesc pentru sfat. o sa mai revin cu noutati.
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: