| PussicatDolls a întrebat:

Sunt indragostita cam ca toate fetele. love struck
Dar dragostea asta m`a cam dus pe calea gresita sigh
E mai mare cu vreo 7 ani si e dintr`un alt oras happy
Mi`e asa de greu sad Pentru ca e departe si nu-l vad decat pe facebook kiss Simt un lucru ceva care nu prea pot sa il explic dar incerc.
Nu mai pot sa fac poze pentru ca atunci cand vad aparatu de fotografiat imi aduc aminte de el [nici eu nu stiu ce legatura are] crying Nu mai pot sa vorbesc cu cea mai buna prietena pentru ca o cheama Andreea si pe el Andrei si la fel imi aduc aminte de el. crying Plang in fiecare seara si nici nu imi dau seama sad Fara sa vreau ii pronunt numele. sigh
Si de la un timp mama si tata si bunicii sunt ingrijorati pentru ca incep sa delirez. crying Spun ca vreau sa ma mult in Franta si ca simt ca peretii se apropie.
Ma sperii de orice si mi se pare ca nu pot respira, si deseori vreau sa plec de acasa.
Sustin ca acum vreo 2 ani am avut probleme cu familia si am luat tratament antidepresiv vreo 1 an. sad
Va jur ca tot ce se intampla e adevarat puppy dog eyes
Si nu vreau sa ma duc iarasi la neuro psihiatrie si sa stau iarasi cu pastilele la cap.
Vreau sa ma ajutati voi sad
Va multumesc mult!
Un an nou Fericit!

3 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

""Ma sperii de orice si mi se pare ca nu pot respira"" prin asta si eu am trecut! si acum am impresia uneori ca respir greu dar stiu si sunt constienta ca aceste stari sunt doar la mine in cap si nu am absolut nici o problema!
incearca sa mergi la psiholog si sa nu mai iei pastie pentru nervi! cred ca un psiholog te-ar ajuta mai multpentru ca iti asculta toate problemele,iti da sfaturi si asta o sa te ajute mult mai mult! cu psihologul poti sa vb si despre prietenul tau care din punctul meu de vedere nu merita atat interes din moment ce e o relatie"online"!
incearca sa nu stai singura,sa fi tot timpul cu prietenele,chiar daca ti-e greu sa iesi pentru ca banuiesc ca iti place sa stai izolata! ca asa e chestia asta,o cunosc destul de bine! si fa cumva sa iti placa de alt baiat, doame fereste, vrei sa ajungi la spitalul 9 din cauza unui baiat? :-o fii serioasa! e plina lumea de baieti singuri si tu staii si plangi pentru unu!
gandeste0te si tu ce e mai bine! preferi sa stai si sa smiorcai pentru un baiat sau e mai importanta sanatatea ta? poate ca intr-o zi respectivul iti da papucii,si ce faci? te duci si te omori ca ultimul om? nu draga mea,nu e asta o solutie pentru depresia ta! solutia e sa te apropii cat mai mult de parinti si prieteni sa sa incerci sa rupi legatura cu baiatul respectiv cre iti face numai rau! nu cred ca daca iesi intreo seara afara si te faci frumoasa nu o sa agatai pe vreounu!winking
asa ca gandeste-te cum ai ajuns si uita-te tu la tine in ce hal esti si gandeste-te ca daca tu vrei,poti sa iti revii si sa fi ca atunci cand erai ok,trebuie doar sa te lupti un pic cu tine, sa ai incredere in tine, sa fi sigura pe tine si sa ai vointa si rabdare! nu e greu!
gandeste-te ca esti tanara si daca acum nu te lupti sa iti revii ce te faci mai incolo?
multa sanatate!

| NickiMinaj a răspuns:

Mergi la psihiatru. sau trolleaza mai cu talent happy

| byby54 a răspuns:

Intai trebuie sa te calmezi! EL ESTE DOAR UN BAIAT! Tu nu trebuie decat sa te relaxezi si sa insipiri adanc si sa te gandesti ca il vei revedea curand