Cum sa fii indragostita de 3 baieti deodata:O:O fata trebuie sa te intri in cartea recurdurilor
Acum serios.Nu poti sa fii indragosita de 3 baieti deodata Poate pe 2 ii placi si doar pe unul il iubesti...sau poate esti atrasa doar fizic de ei
Inceraca sa-i cunosti si cum sunt ei cu adevarat nu doar din aparente sa-l placi pe unul dintre ei
Este imposibil sa fi indragostita de 3 baieti in acelasi timp poate iti plac toti 3.indragostita inseamna sa ti cu adevarat la o persoana...eu de exemplu sunt indragostita doar de iubitul meu si recunosc imi plac multi baieti din scoala si din autobuz pe care ii vad in fiecare zi. dar cu ei nu am mai mult decat o amicitie dar eu numai pe iubitul meu il iubesc.cand iubesti pe cineva inseamna ca esti indragostita!
N-am mai auzit de asa ceva... Asteapta cateva luni si vezi fata de care mai simti ceva.
Pune-i pe toti trei la 3 incercari, dar deodata .1.Prepararea mancarurilor .2.Schimbarea unui scutec la o papusa. 3. Spalarea hainelor si curatenia in locuinta.
Nu e posibil sa fi indragostita de 3 baieti e doar atractie vezi cu care te intelegi mai bine`.
beausingurlamasamea întreabă: