| May5 a întrebat:

Sunt indragostita de un baiat care este cu cel putin 8 ani mai mare decat mine.Ce pot face sa-l uit? P.S.:Chiar daca nu l-am vazut 2 luni, tot nu l-am uitat.

Răspuns Câştigător
| Allergikaa a răspuns:

Off. grea situatia dar nu imposibila. Sa stii ca mereu e greu sa uiti de persoana iubita si ca sa o faci trebuie sa tio doresti cu adevarat, cel mai usor sa uiti ca iubesti e atunci cand incepi sa urasti persoana iubita. Dar daca nu ai motive sa o urasti atunci incearca sa cauti compania prietenilo si unor baieti care ti se par cat de cat simpatici, stii cum e stingi focul cu foc, Mult Noroc:X!

2 răspunsuri:
| Anonima264 a răspuns:

Pai relaxerazatae, iesi cu prietenii!
Cauta alti baieti, ca nu numai el este pe lume!

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Of dragostea asta, nu conteaza virsta atunci cind iubesti. Primul meu prieten era cu 7 ani mai mare, iar al 2 cu zece.Nu conteaza virsta, mai bine alegi pe cineva cu citiva ani mai mare decit un mucos care nu stie cum sa se poarte, si totusi daca vrei sa l uiti rupe orce legatura cu el pinail vei uita complet, pentru ca daca nu reusestti sa-l uiti de tot si il vezi sau vorbesti cu el sentimentele reinvie, crede-ma din propria experienta ma chinui de 2 ani sa uit o persoana, si cind aproape reusesc reapare in viata mea si semtimele mele catre el reinvie, icearca sa esi cu alti baieti ca sa-l uiti mai repede.