Am aceeasi problema ca si tine. n-a zis nimic da eu i-am zis prin sms ca mi-a fost teama de raspuns. cert e ca eu am fost mai bagacioasa in seama si a crezut ca fac misto de el. mi-am dat seama ca nu-i sunt chiar indiferenta, adica ma place putin, dar daca nu i-am spus direct ce simt nu prea m-a crezut. u ce ai facut? iti doresc multa bafta. astept raspuns de la tine daca reusesti sa-mi dai si mie un sfat... id-ul meu este dana_mds10
Daca nu a raspuns nimic, fie nu simte la fel si nu a stiut cum sa o spuna ca sa nu te raneasca, fie te place, dar e prea timid sau l-ai luat prin surprindere. Mai depinde si de mijlocul prin care l-ai anuntat: fata in fata sau sms/mess. Eu zic sa il intrebi fata in fata ceva de genul: eu te plac. as vrea sa stiu ce simti fata de mine. Bafta!
Mai eu stiu ca dragostea se simte mai mult din fapte decat din vb, poate ma insel!
Aceeasi problema am si eu... i-am dat un sms prin care i-am spus ca il iubesc, si l-am intrebat daca ma iubeste ca pe o prietena ca pe ce vrea el, bateam si eu un apropo, si mi-a zis exact asa"nu stiu. u ma iubesti? ca pe ce vrei tu..."si pe urma am vb ce am vb pentru ca mi-a fost frica a ii zic ca il iubesc cu adevarat si mi-a zis"daca te iubeste altcineva cum sa te iubesc"pentru ca eu ii spusesem ca ma iubeste cine nu vreau eu... ce inseamna asta? ajutati-maaaaa
Exact asa sunt si eu sunt indragostita de un baiat Diego chiar vroia aseara sa ma sarute pe la 8:50 si chiar in acel moment a aparutb soramea si numai pe ea a bagt-o in seama el mai are un frate sebi de 16 ani jumate adica 17 si cand am plecat acasa el state in fata cu soramea si eu in spate cu fracsu adica Sebi si la un moment am lesinat dar el si-a dat tot interesul sa ma salveze dar apoi m-a uitatb presupun!
DizzyBulinute întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: