| valentinalina a întrebat:

Sunt indragostita de un baiat si el de mine (st sigura) dar nu ma lasa sorumea sa stau cu el pentru ca a ramas repetent de 2 sau 3 ori ( eu invat bine)ce sa fac? noi ne iubim.

7 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Dacă ție îți place să stai cu proști nu știu de ce se bagă soru-ta, până la urmă e viața ta și tu o să regreți că te-ai înconjurat de proști și după o să te miri de ce ai ajuns ca ei, dar ce, vă iubiți, nu contează.

| neutrino a răspuns:

Daca inveti dupa cum scrii, baietii sunt singura ta sansa.

| Soowhaat01 a răspuns:

Nu baga de seama ceea ce spun altii. Daca voi 2 va iubiti, conteaza? Bine, nu zic acum ca e bine sa te intalnesti cu un repetent, da' ca sa ajuti sa treaca, poti sa ii dai meditatii. Adu-l acasa sa il cunoasca parintii tai.

Sa nu bagi niciodata in seama ceea ce spun altii. Acuma nu zic sa nu asculti de sora ta. Ea stie ce e mai bine pentru tine. Dar, daca dragostea dintre voi e puternica eu zic sa continuati relatia.

Succes!

| roxkiss a răspuns:

Incearca sal convingi sa invete si el.o sa fie cel mai bie. daca nu o sa invete parintii si sora nu o sa te lase ..si poti sa te tragi si tu dupa el ..si sa nu inveti bine ..gindestete si cu capul si nu poti sa-ti strici viata pentru un baiat ..pentru ca ei sunt mii si mii! vb cu el ..succes //te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| Cl4x a răspuns:

Presupunem ca esti mamica, si ai o fata care invata bine, tie ti-ar conveni sa iesi cu un baiat care a ramas de 3 ori repetent?

| pinky159 a răspuns:

Nu baga de seama ce spune lumea, daca voi doi va iubiti ce conteaza ce zice sau crede lumea?

-Daca chiar va iubiti continuati relatia, discuta si tu cu parinti tai si intreabai ce parere are si ei!
baftaaaaa>big grinbig grinbig grin