Ar trebui sa te potolesti.Are 31 de ani, iar tu 14, intra lejer la categoria de pedofil. Tipi de varsta nu gasesti?
Bianca,eu zic sa te reorientezi spre baietii de varsta ta.Barbatul de 31 de ani ar putea face asta doar pentru a se folosi de tine, nu mai spun cator riscuri te expui.Eu ti-as sugera sa incerci sa il uiti, sa te gandesti ca nu se poate sa faci asa ceva, si sa incerci sa iti gasesti un prieten de varsta ta.Succes si sa auzim numai de bine
Stii. nu vreau sa te supar dar el are ''31'' tu ''14'' vezi diferenta... eu am aflat mereu de la mama si de alte persoane mature ca baietii se leaga de fete mai mici in ziua de azi. dar stii de ce ca ei ne poate amagi repede dar pe celea de 20 de ani nu caci ele o trecut peste mai multe si stiu cum e veata?
Tu nu stiu daca poti face ceva caci el singur alege cu cine vrea sa stea stii mai ales cind ai 14 nu-i poti interzice nimic?
Dar una iti spun ai grija de tine!
Uital la 14 ani nu cred ca e posibil ca tu sa stai cu unu de 31 de ani mai ales daca are pe cineva.
Nu gasesti si tu pe cineva mai tanar? iti trebuie oameni maturi la varsta ta.
RENUNTA! nu are rost ...esti doar o pustoaica si el e om in toata firea
Mai bia sau cu teo chema! daca te casatoresti cu el cand o sa fi de varsta lui asta-i deja mort! si ai sa traiesti singura toata viata! lol! nu mai fa nimic nu te mai da la el ca o sa se aleaga nimic de tine! lol!
Pff,greu cu dragostea asta mai ales cand este o diferenta de ani atat de mare,sunt sigura ca parintii tai nu te`ar lasa sa fii cu el din cauza acestei probleme, as avea mai multe sfaturi pentru tine tu decizi pe care sa o alegi, chiar daca iti va convenii sau nu.In primul rand daca ar tine asa de mult la tine de ce nu se desparte de actuala pentru tine? sper sa te gandesti la asta mai mult.Una din optiuni ar fi sa te desparti de el pentru ca daca o sa fii pana la varsta de 30 de ani cu el si el va fi mov?!? iti va mai placea atunci de el...sunt sigura ca nu si o sa iti schimbi total parerea si o sa regreti ca ti-ai irosit o mare parte din viata stand cu un om de o asa mare dif de ani, si alta ar fi sa ramai cu el in continuare chiar daca parintii tai nu ar fiide acord tu o sa decizi mai incolo ce sa faci cu viata ta, sper sa te gandesti mult la asta si sa iei decizia potrivita.Mult noroc si sa ne auzim cu bine:*
Ce? Eu zic sa lasi prosteala.nu ar trebui sa fi cu astfel de persoana si o sa.ti treaca de el, caci ai doar 14 ani.iti garantez ca nu va ma fi la fel si tipul asta ar putea intra la inchisoare daca se intalneste cu tine.Succes! Sper sa-ti vina mintea la cap!:*
Omul ala e bolnav,demn de dispret, respingator, intr-un cuvant PEDOFIL.Asta e ceva grav, Bianca.Imagineaza-ti,ce viitor are relatia voastra? Presupun ca parintii tai nu stiu,iar daca asta se va intampla el va ajunge direct la inchisoare,deoarece coruperea,abuzul de minori si pedofilia se platesc destul de scump crede-ma. Daca el nu are destui neuroni ca sa gandeasca fa-o tu si sunt sigura ca tu crezi ca-l iubesti,la varsta asta iubirea e un cuvant prea mare. Daca ti macar putin la el,in orice fel, fa tu primul pas spre despartire, nu cred ca vrei sa ii faci asemenea probleme.Ai grija,acest individ probabil, de fapt sigur vrea sa te bage in patul lui si dupa aia doamne fereste ca nici nu vreau sa ma gandesc, ca ar putea sa fie traficant de carne vie sau mai stiu eu ce.Tot ce iti spun e ca nu e normal, e ceva bolnavicios in relatia voastra.In plus tu abia iti incepi viata,presupun ca vrei si tu sa iesi,sa te distrezi cu prietenii ( iti garantez ca te vei indragosti si de alti baieti), iar el.el deja e la varsta la care trebuie sa se casatoreasca, crezi ca te va astepta? Clar NU.NU stiu ce intentii are, dar in niciun caz bune si te sfatuiesc sa le spui parintilor tai, e grava situatia.Concluzie: relatia asta nu are niciun fel de VIITOR! Bafta si pe bune, eu am 15 si crede-ma viata e prea frumoasa acum ca sa te complici asa tare.Astept mesaj daca mai ai nelamuriri:X
:]] mnu stiuSRLMarcaInregistrata cam are dreptate... Darr fato! aloo.sa zicem ca ramaneti impreuna [ el fiind cu 17 ani mai mare decat uh ] o sa traiti bucurosii o sa mergeti in parc de ex.o fosta colegaa liceu : Buna ziua domul tatal Biancaii. si bunaa Biancaa de cand nu team mai vazutt :]. si... el e un om matur si o sa-ti ceara sex iar tu esti un copil!
Zic sa incerci la baieti de varsta ta...si mai ales daca te-ar placea nu ar fi cu alta.
Raspunde pe...
Exact, bine zici:esti indragostita.Dar nu iubesti.Indragosteala trece.prima ``dragoste``? Il uiti cu prima ocazie cand ai sa intalnesti un baiat care sa-ti raspuna cu aceleasi sentimente, si sa vezi dragostea altfel.
Pentru ca ce simti tu e fascinatie.Esti fascinata de el si atat.
Stai in banca ta mai bine serios ce te atrage pe tine la unu de 31 doamnee...ai tai ce zic nnu te-ai gandit:O...cand iti poti gasi un de varsta ta sau cu un an 2 mai mare care sa te faca fericitaasculta parerile noastre si nu o sa iti para rau. :* mai gandeste-te
Ma, nu cred ca e vorba de iubire, poate nu exista nicio figura paterna prin prejma ta, sau exista, dar nu o admiri si atunci canalizezi acesta energie spre un barbat mai in varsta, confundand-o cu iubirea.
Si ala...ce profitor inconstient, ar trebui sa aiba mai multa minte ca tine, tu esti un copil, pana la urma.
Laso moarta bia.Deci gandeste-te, ca un tip de 31 de ani, normal ca se uita dupa fetite.E logic. Poate ca el ti-a spus ca si el de place, dar dupa parerea mea este cam pervers.La 31 de ani n-are treaba acasa? Ai zis ca sta cu cineva.Sa stea cu acel cineva.asta-i parerea mea, poate ca gresesc dar...
Asa-s toate fetele de 13-14 ani.cum vad 1 baiat mai mare cred ca ala-i.alesu'.apoi ala profita de ele.si le lasa si ajung niste fete.cu un "renume" de mici.dar la urma urme-i. poate iti dai seama ca faci o alegere.gresita
Eu zic ca sa inveti de la Monica, sa nu ajungi ca ea... sa nu mai poata nici sa-si vada fetita.
Eu am 34 ani si imi plac si mie fetele tinerele (18-22 ani sa zicem, sa nu sara lumea cu gura la mine ca's pedo ), dar imi vad de viata mea si de perechea mea.
Eu te inteleg perfect. Nu te lua dupa lumea asta rea si de *** ei nu inteleg ce inseamna dragostea.cand iubesti nu te uiti la varsta. uite eu am 17 ani si iubesc pe cineva de 48.are 48 da daca-l vezi arata de 25-30.merge la sala etc...si el ma place si ne intelegem ff bine. el mi-a zis ca ma asteapta pana la 18 ani daca vreau.doar ca el e singur.
Dar il poti face si pe "tipul" ala al tau sa te doreasca doar pe tine.e cu alta pentru ca se gandeste ca tu nu vei accepta niciodata sa fii cu el si na.tu convinge-l ca il placi si poate va fi ceva intre voi bafta
Eu cand aveam 14 ani ma jucam cu papusile nu ma gandeam la asa ceva! eu zic ca ar trebui sa iti ocupi timpul invatand ascultand muzica etc...in plus, eu nu as fii asa de sigura ca iti raspunde cu aceleasi sentimente...
Hmm, s-au mai intalnit cazuri cu diferente mari. Si cand zic mari ma refer la 6-8 ani. Dar la tine este o diferenta mult prea mare. Sunt o groaza de riscuri, nu stiu daca tu iti dai seama...Din moment ce el are pe cineva cu care sta, crezi ca e normal ce se intampla? Gandeste-te bine inainte de a face ceva ce-ti va schimba complet viata; si gandeste-te la faptul ca el, avand 31 de ani, te poate fraieri usor!
)) Esti penibila Eu zic sa-ti vezi de scoala Nu'mi zi tu mie ca babalacu' ala de 31 de ani se uita la tine
Cum a ajuns lumea asta