| bia_8231 a întrebat:

Sunt indragostita de un tip de 31 de ani ...si el imi raspunde cu aceleas sentimeste... dar el are pe cineva cu care sta. ce sa ma fac?[eu am 14 ani]

Răspuns Câştigător
| amu a răspuns:

Deci tu ai 14 ani si el 31? Lumea asta a luat-o razna de tot straight face

44 răspunsuri:
| CuppiDoon a răspuns:

Lol. lasa-l dracu de pedofil. sunt desui baieti"valabili" pentru varsta ta!

| iubesc a răspuns:

Eu cred ca ar fi bine sa ii spui adio...cauta pe cineva de varsta ta sau aprox

| Princessee a răspuns:

Eu cand aveam 14 ani ma jucam cu papusile nu ma gandeam la asa ceva! eu zic ca ar trebui sa iti ocupi timpul invatand ascultand muzica etc...in plus, eu nu as fii asa de sigura ca iti raspunde cu aceleasi sentimente...

| JOJO19 a răspuns:

Poate tine la tine ca la propiul lui copil dar nici p-asta n`o cred |
omul asta te face doar din cuvinte si nu`i de joaca

| Mycula a răspuns:

Uital la 14 ani nu cred ca e posibil ca tu sa stai cu unu de 31 de ani mai ales daca are pe cineva.
Nu gasesti si tu pe cineva mai tanar? iti trebuie oameni maturi la varsta ta.

| gby_6323 a răspuns:

Laso moarta bia.Deci gandeste-te, ca un tip de 31 de ani, normal ca se uita dupa fetite.E logic. Poate ca el ti-a spus ca si el de place, dar dupa parerea mea este cam pervers.La 31 de ani n-are treaba acasa? Ai zis ca sta cu cineva.Sa stea cu acel cineva.asta-i parerea mea, poate ca gresesc dar...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OOOOPPSSSS...Tu nici macar n-ai serviciu. El are. Du-te, dupa scoala la un parca unde sunt tipi de : 8, 9, 10,12,13,14 ani. Dar nu cred ca el e tatal tau. Nu? Oricum, relatiile de acum se vor schimba la 18 ani. Vei cunoaste tipi mult mai potriviti cu tine. Deocamdata nu-ti fa griji. Mai sunt 4 ani.Ai timp.Cand o sa fi matura, el o sa imbatraneasca.Asa e viata. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A innebunit lumea cu siguranta! el are 31 de ani... daca s-ar uita la tine, s-ar uita numai la felul cum arati si ar vrea altceva decat dragoste. fii serioasa...

| Sorinel95674 a răspuns:

Eu cred ca faci misto de noi happy

| dyenutzatha a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa te uitit la persoane de varsta tahappy Este prea marehappy

| blacklove09 a răspuns:

Ce? Eu zic sa lasi prosteala.nu ar trebui sa fi cu astfel de persoana si o sa.ti treaca de el, caci ai doar 14 ani.iti garantez ca nu va ma fi la fel si tipul asta ar putea intra la inchisoare daca se intalneste cu tine.Succes! Sper sa-ti vina mintea la cap!:*

| angel96 a răspuns:

Zic sa incerci la baieti de varsta ta...si mai ales daca te-ar placea nu ar fi cu alta.winking

| VallDeea a răspuns:

Sa il lasi balta...
31 de ani x_X

| madaliiina_2817 a răspuns:

Eu zic s-o lasi mai moale cu indragosteala asta laughing.