Relatia voastra pare una cu nabadai la care se aplica du-te-n colo vino-ncoace, lasa-ma dar nu-mi da pace.Se pare ca atunci cand il bagi tu in seama nu te baga el, dar cand te baga el, nu il bagi tu.Este necesar sa aveti o discutie intre patru ochi si sa va decideti daca mai ramaneti impreuna sau nu.Insa nu-l mai respinge, pentru ca se va indeparta incet incet de tine pana cand isi va gasi pe alta si te va parasi. Sper sa se rezolve lucrurile intre voi.Succes!
fata v-a cerut ajutor, nu reprosuri. Pana la urma, fiecare scrie cum vrea. Nu va place, nu mai cititi si gata!
Cat despre tine, ar trebui sa ai o discutie mai intai cu tine, sa-ti dai seama de sentimentele pe care le ai pentru el, apoi sa aveti voi doi o discutie cat mai deschisa si serioasa cu putina si ai sa vezi ca totul se va rezolva.
Succes:*!
Bah ce ma enerveaza toti tocilarii astia care zic mereu ca vezi ca scrii gresit ma fata a cerut un raspuns voi ii ziceti cum sa scrie mai lasati-ma dracu in pace
stai singura un timp si iti vei da seama...si ca sa nu arati ca esti obsedata stai si tu o ora 2 pe zi cu el pupativa la plecare si aia e
Apropo vezi sa nu-ti fi dat teapa sper ca nu Bafta
Intai invata sa scrii! "skris, vreo, i-am, rare ori, de fapt, komplimente...etc. lasa baietii si pune mana pe o carte!
Ok, m'ai zapacit total cu scrisul tau. mi-a luat ceva timp sa decodez tot ce ai zis. daaaaaaar, mai pe scurt sa fiu, ti'a dat Ţapă!
Cum sa nu ne legam, mai de fata?
une mana pe o carte, invata sa scrii si mai documenteaza-te sa iti dezvolti vocabularul!
Si. in legatura cu intrebarea:
Clar ti-a dat teapa!...probabil a vazut ca nu stii sa scrii=)
Pentru toti cei care mai doresc sa ajute aceasta "cultivata" domnisoara, un mesaj dragut pe care mi l-a expediat in particular:
"Buna draga ma refer la raspunsul tau... daca faci tu acest lucru stupid nu spune la altii sa faca, si chiar iti scriu p-u ati spune ca esti -un nesimtit/-o nesimtita! care varianta iti convine aceea ti-o alegi! BAFTA"
As dori sa spun ca Ana are foarte mare dreptate. Tie iti trebuie o carte de limba romana papusico, nu sfaturi despre cu cine sa te culci