| Loredanak2003 a întrebat:

Sunt îndrăgostită foarte mult într-un băiat, îl iubesc de jumătate de an, eu nu am vorbit cu el niciodată în real, nustiu dacă știe măcar cum ma cheamă, ne vedem rar, pentru ca el este din alt sat, și câteodată vine aici la bunicii lui, eu mam interesat de nr lui, si am vrut s sun ca sai spun ce simt, dar nu a răspuns, apoi ma suna alt prieten de al lui, sa vadă de ce l-am sunat pe băiatul care îmi place, el nu avea bani pe cont și nu pute sa ma sune înapoi, asa ca a împrumutat telefonul la prietenul lui, și cel mai tare e ca nu înțeleg de ce nu ma întrebat el ce am vrut, dar a vorbit prietenul lui? E clar ca nu i-am zis ce am vrut și am închis, dar se vedea ca era la difuzor, apoi ma întrebat cum a cheamă și eu am spus ca nu zic și băiatul de care îmi place a zis Valeria, și e corect, deodată a ghicit numele meu și eu am spus ca da asa ma cheamă
Apoi iar scris un mesaj pe un site și am zis ca salut asta sunt eu Valeria, dar nu mia mai răspuns cryingnustiu de ce
Și cind vad într-o zi ma suna, mam speriat, iar răspuns și el zice alo, eu spun alo, și el inchide
Nici nu mai știu de ce ma mai sunat
Apoi îl sun înapoi și îl întreb ce a vrut, și el iarăși închide. Io fi rușine? Apoi tot în ziua aia ies în drum, iar el sta cu un prieten bun de al meu și vorbește pe scaune, eu merg pe drum și a îndoi se uitau lung la mine
Va rog dați-mi și părerea, și ce sa mai fac ca cind vine iarăși în sat sai pot atrage atenția? Și sa îl cuceresc

2 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Voi fetelor aveti mania asta de a suprainterpreta orice rahat de gest, lucru ce duce la dezamagire, frustrare si acodarea adjectivului de porc noua barbatilor. Noi baietii gandim foarte simplu si rational, daca baiatul ala era interesat de tine, iti raspundea la mesaj, te aborda, ba chiar el ar fi fost cel care te-ar fi cautat primul, nu tu pe el. Deci revino la realitate, baiatul NU este interesat de tine, NU il poti impresiona decat daca vii in fata lui dezbracata si faceti sex, dar atat, in rest NU il interesezi.

| hellowordxD a răspuns:

Iti spun din experienta de baiat, daca totul ar fi reciproc el nu te-ar ignora. Adica daca ar fi timid/rusinos, ar astepta orice semn direct de la tine. Daca nu ti-a raspuns la mesaj ceva e ciudat.

Eu cred ca e acel gen de baiat arogant. Si-mi mai dau seama ca poate are o varta mica si el ia asta in deradere.

Cand il mai vezi, spune-i ca vrei sa vb cu el, daca te refuza sau te ia in deradere eu cred ca trebuie sa uiti de el. Multa bafta