| FrumoasaDeeutza a întrebat:

Sunt indragostita in secret de un baiat super frumos.cum sa fac sa fim impreuna?

Răspuns Câştigător
| RuxiKasandra a răspuns:

Eu am un motto: Tot ce imi propun trebuie sa si reusesc. Eu nu-s de acord cu raspunsurile de mai jos ( daca el merge la alta sa il lasi ). Arata-i tot timpul ca esti mai buna ca altele, si mai diferita. Eu am un stil mai deosebit si din aceasta cauza toti baietii imi spun ca nu sunt ca celelalte fete si asta ma bucura. Incearca si tu sa ii areti ca esti diferita ( incearca sa pari mai matura, nu copilaroasa; asculta-l cu atentie cand iti vorbeste si da-i sfaturi; intra in vorba cu el, arata-i ca esti o prietena buna si poate avea incredere in tine, iesiti cat mai mult impreuna si in final incearca sa-i areti ca esti indragostita de el. )

4 răspunsuri:
| Allee_4312 a răspuns:

Neata! Acum:. Daca esti sigura ca nu are iubita... vorbeste cu el.fii deschisa in fata lui, sa-l asculti mereu cand are vreo problema.nu e sigur daca te va placea., iar daca ar o prietena pe care o iubeste. draga mai bine lasa`l sa`si continue relatie cu acea fata.

Răspuns utilizator avertizat
| rusher a răspuns:

Buna! deci daca esti indragostita de cineva,incearca sa il cuceresti,sa vb frumos cu el, si daca vezi ca incepe sa mearga,da-te pe langa el, si daca vezi ca se duce pe la alta, lasa-l sa se duca cu domnulaughing

| GuessWho_8056 a răspuns:

MhM...cati ani ai?