| ♥andreyusca11♥ a întrebat:

Sunt indragostita! si va cer sfatul! am fost la tara pentru 3 saptamini si totul a fost super ok! inca din prima saptamana baiatul care il plac m-a intrebat daca am un prieten si i-am zis ca nu am (serios nu am)adevarul e ca eu locuesc in REPublika Moldova in capitala iar el la sat! putem vorbi doar pe siteuri de socializare! in ultima zi cind plecam el sa oprit din jucat fotbal sa asezat jos si ma privea insa inaine de asta toate saptaminile imi facea compliment si cind un baiat vorbea mai specia cu mine el zicea atentie numi fura fata! deci chiar cred ca ma iubeste desi nu sunt sigura ce credeti voi? plus ca ma intorc la bunei peste 2-3 saptamini daca cind ma intorc el n u ma va iubi? astept raspunsuri! voturi si funda!

Răspuns Câştigător
| Pufi02 a răspuns:

E foarte frumos ce ti se intampla.Eu zic sa faci cumva sa vorbiti mai mult, iar cand mergi acolo iar sa incepi din nou sa il cuceresti si faceti schimb de nr de telefon apoi vb de sent voaste (asta in prima satp in care stai acolo)si petrece restul saptamana in preajma lui smug iar daca ve ti fi iubiti profita de saptamana alea si arata-i ca tii la el.Iar daca veti avea o relatie lupta pentru relatia aia si nu lasa pe nimeni sa se bage intre voi.Cum ai zis ca ai bunici aacolo poti merge mai des pe la ea si ar putea merge si el pe la tine.Bafta in tot ce faci:* si succes cu tipul:* iar daca va fi ceva intre voi va doresc o relatie superbalove struck

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer nu cred in dragoste la distanta... poate in timp ce vb el gaseste alta fata si pe tine te lasa... oricum e alegerea ta.

| Girll12 a răspuns:

Tu stii ce ii aia iubirea? raised eyebrows. Poate te place! Da nu are cum sa te iubeasca!

Întrebări similare