Bună.
Ce faci tu cu bățul de urechi? Tu ești zdravănă la cap?
Mergi la ginecologie, menstra care trece de 7 zile se numește hemoragie vaginală!
Pa, pa.
Pe mine asa m-a tinut dintotdeauna ciclu. cel mai abudent e a doua zi, restul zilelor e mult mai putin. am ciclu de la 10 ani. acum am 23.
Bună din nou.
Mă repet, mergi la ginecologie!
Pa, pa.
Sanii inca ma dor si sunt usor umflati, stiu ca atunci cand iti vine ciclu revin la normal. Sunt gravida? Sunt foarte speriata
Asta cred ca-i a treia oara cand aud chestiile astea. A bagat-o putin si apoi si-a pus prezervativul. Si ce te faci daca dai peste unul super excitat care nici n-apuca sa o bage bine si ejaculeaza? Nu va mai jucati cu focul.
Eu am intrebat daca ce mi a venit mie e ciclu menstrual sau e sarcina!
Nu esti. Nu erai in perioada fertila. Plus de asta, femeilor care raman insarcinate, menstruatia nu e atat de abundenta, ci e doar o scurgere maronie de scurta durata
Voi fetitele astea de 12 ani de ce nu intelegeti odata ca nu puteti ramane insarcinate daca nu a ejaculat in vaginul vostru?
Buna nu ramai insarcinata numa daca lasa in tine si in principu si lichidu preejaculator poate sa contina spermatozoizi daca inainte a avut o ejaculare si nu a urinat baiatul. o seara placuta
sexydiamond53 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: