Relax, nimic nou sub soare!
Ai copil de crescut, bucura-te de ce ai putut trai, ai un job super, perspective, etc.
Taci si vezi-ti de treaba la modul cel mai serios, altfel risti sa te bata sotul gelos, si sa te si paraseasca, asta vrei?!
Fi realista, ai avut o faza ca in filme si asta e!
Fi serioasa maxim in job si perfectioneaza-te si ai mare grija de copil, ca in tara e jale!
Good luck!
Incearca sa uiti absolut tot ce s-a intamplat fiindca a fost o simpla aventura fara nicio importanta pentru acel barbat (insurat si el) si sa reiei din nou totul de la 0 (zero) alaturi de sotul tau. Sanatate!
Cata lume naiva.e un trolling inspirat din viata reala, atat cu femei vrajite de sefii lor cat si de barbati care isi lasa familiile dupa unele aventuri.
La familia ta nu te-ai gândit când ai decis să ai o aventură cu acel om?
E evident că ăla nu o să își lase familia pentru una ca tine.
Ce ti s-a parut ciudat? Ca a vrut sa **** o **** tanara si acum stai cu frica sa nu afle sotul?
Mi-ar fi rusine sa povestesc asta tuturor
Nu-i spune nimic soțului, încearcă sa-ti maschezi supărarea si treci peste acest episod. Bafta
Heh!
Ii iubeai bani, nu pe el.Relax.Pierzi totul... nu-i spune nimic sotului
Îndură de dragul copilului.Asta e, a fost s-a dus, a trecut + esti tânără, o sa mai ai ocazia sa-l inseli din nou, dar fa-o mai calculat
Cu toti v@ doriti o viata mai buna...ai rabdare, vezi ce mai apare-pe viitor
Pai la varsta ta, avand si copil era clar ca vrea doar o aventura, nu? Sau credeai ca s-a indragostit de tine? Ar fi culmea! A fost atras de tine din punct de vedere sexual si nimi mai mult! Eu nu stiu cum o sa traiesti tu cu sotul tau stiind ca l-ai inselat atata timp si cu cine?! Cu seful! Intretineai relatii sexuale si cu sotul in tot timpul asta? Mie mi-ar fi fost rusine sa il mai privesc in ochi.Iti lipseste ceva acasa? Nu aveti relatii intime? Nu te mai atrage sotul?! Poate asta e o explicatie, dar nici in asa caz nu as fi de acord cu inselatul. Orice sfat ti-am da noi, tu tot ca tine o sa faci, asa ca e alegerea ta daca ii spui sotului sau nu, divortezi sau nu.
Nu stiu cum sa-ti spun ca sa nu te jignesc, de fapt ba da..chiar vreau s-o fac. Esti o zdreant@!