| cn a întrebat:

Sunt insarcinata?! Menstruatia o am, zic eu, destul de regulata. Daca in luna iulie am avut pe 11, in luna august mi-a venit pe 7.De regula imi vine cu cate zile inainte de la ultima data. In data de 6 am avut contact sexual neprotejat.Acum apar problemele si sunt foarte nedumerita.Am ciclu foarte putin si de culoare maro, sanii nu ma dor foarte tare, insa ma dor ovarele.La medic nu as vrea sa merg acum.Credeti ca sunt probleme? Va rog, sfatuiti-ma! Multumesc.

6 răspunsuri:
| Papusik a răspuns:

Ar fi bine sa mai astepti puutin si sa-ti faci un test de sarcina sau sa mergi la medic.
Exista sanse sa fii insarcinata.

| Marius2011 a răspuns:

Dc nu te duci la medic? dc sa nu vrei? te-ai gandit ca iti faci mai mult rau stand stresata decat daca afli de la medik daca esti sau nu insarcinata? poate te doare de la alceva sani pote fi o infectie. du-te nu mai sta ca te stresezi singura.

| Lummy a răspuns:

Daca ti-a venit nu ai cum sa fiiinsarcinata, poate fii o simpla dereglare.

| Agarneth a răspuns:

Problemele de care spui pot fi din cauza contactului sexual. Ai uitat sa mentionezi daca erai virgina inainte de asta, pentru ca odata cu pierderea virginitatii pot aparea unele probleme. Sanii si ovarele te pot durea chiar din cauza menstruatiei. Daca ai fi insarcinata, nu ai avea menstruatie si ai avea stari de greata. Totusi, cel mai bine e sa mergi la un medic. Si daca mergi, fa-ti niste analize sa fii sigura ca nu ai contactat ceva boala cu transmitere sexuala. Sa auzim de bine! happy

| cn explică:

Precizez ca nu eram virgina cand am avut contactul sexual.

| cn explică:

Precizez ca nu eram virgina.