Nu fa crima asta! Du sarcina la bun sfarsit, si vei putea face un cuplu steril fericit!, si nici nu-ti vei distruge sanatatea aparatului reproducator, incat sa risti sa nu mai poti avea copii mai tarziu!
Daca poti trai tu pe fata pamantului cu ce crezi ca te poate incurca o vietate mica dragalasa si bucalata? care in cateva luni Iti va spune mama? si vei fi cea mai importanta fiinta In viata ei? de ce Ii ei dreptul asta? tie frica? sa nu-ti fie ca vei fi ajutata de cine nici cu gandul nu gandesti, fiindca eu personal am ajutat multe persoane ca tine.nu trebuia sa fi spus asta dar sa stii ca sunt oameni bine intentionati care se mai uita si in jur.
E foarte complicat, e o sarcina foarte mare, gandeste ca bebelusul misca! numai un medic iti poate spune ce se poate face.numai ca in conditii normale de sanatate ale bebelusului si a ta, numai un nebun iti poate face un avort.riscul este extrem de mare, poti muri, poti muri de, a devaratelea, nu e gluma. un avort se face pana in 3 luni, trei luni si o saptamana, dupa 4 luni se poate face avort doar daca suferi de o afectiune care iti pune viata in perico, tie sau copilului.nu incerca sa faci vreo tampenie singura acasa
Tu te ai simtit bine cand ai facut sex nu? acum nu mai ea asa bine, esti o lasa... fugi de responsabilitatii. le acuz pe cele care omoara un pui de om fara aparare. si spre bucuria mea la 23 de saptamani nu mai poti face nimic deoarece poti avea si tu de suferit...si nu cred ca vrei asta nu? eu nu stiu cum mai pot pune capul pe perna cele care ao facut avort, cum pot dormi linistite...in fine, si eu fac sex mult si multe alte prostii dar le fac cu iubitul meu, care intr un viitor apropiat imi va deveni sot si stiu ca o sa mai fac multe greseli in viata asta dar sper sa nu ajung sa fac vreodata avort, sa ma fereasca Dumnezeu de asa ceva. eu zic ca orice rau sau pacat am face in viata asta toate pot fi iertate dar sa iei viata unui om e cel mai grav si greu de iertat, cu atat mai mult cu cat e vb de un copil nevinovat care nu are nici o vina, e un ingeras care asteapta sa vada lumina zilei.
Nu vreau sa te critic ansa cine ati da dreptul sa omori o fiinta? eu pe 23. 12. 2009. mi-am pierdut bebelusele fara sa vreau mi le-am dorit enorm de mult si ank mi le mai doresc aveam 23 saptamani si ma bucuram de miscarile lor abia asteptam sa le tin an brate acum imi e greu sa imi revin mie teama sa ma raman ansarcinata sunt furioasa ca le-am pierdut.nu stiu c decizie ai luat vad ca e scris din iunie sper ca n-ai facut nebunia de ati omora copilul
Pai nu stiu ce sa zic Daca ai 15-16 ani t inteleg ca poate nu vrei ca nime sa afle pentru ca s'ar putea intampla ceva urat... da saracu bebe nu are nimic si eu t inteleg ca si eu is km in akeasi situatie ca tine. da daca ai app 6 luni atunci nastel sh dal sub adoptie asta e cel mai bun lucru decat sa il omori bafta sper sa faci ce e corect
Nu are rost! Trebuia sa te gandesti mai devreme daca vroiai sa faci acest pas! Acum iei viata cuiva care mai are putin mai mult si se naste ca ti-a venit tie peste noapte ca nu vrei sa mai ai copil!
Se face dar f greu, trebuie o trimitere de la medic ca ai probleme de sanatate si nu poti pastra sarcina.
DRAGA si eu sunt in situatia ta am 21 de saptamani, m-am certat cu parinti prietenul m-a parasit. dar sunt fericita am ramas ca copilul care o sa fie cea mai mare bucurie pentru mine.chiar daca mie foarte greu merg mai departe si raman ca speranta ca into zi o sa-mi gasesc pe cineva care ma merita...fi tare si mergi mai departe o sa vezi mai tz ce mandra o sa fi de copilul tau...
anonim_4396 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: