| fundoaieee a întrebat:

Sunt int.o relatie d 6 luni el are 17 eu 16, ma iubeste foarte mult ar face orice pentru mine, ne despart 10 km dar q toate nikio zi nu ne desparte,nu mi greseste q nimic, eu st q gwra mare mai mereu din lucruri de nimic, si eu tin l el.acum cateva zile m am intalnit q fostul q care am petrecut tot 6 luni,p care l am iubit, era "nesimtit" vorbea urat, dar ma iubea.si ne am despartit.dar parca l as vrea inapoi,dar ma gandesc l actualu,suferinta ar fi l extreme, q actualu mi am inceput viata sexuala acum o luna, u stiu ce sa fac.sfaturii.multumesc funda

8 răspunsuri:
| HueyFreeman a răspuns:

Te-ai certat cu limba romana si vrei sa stii cum sa te impaci cu ea?

| HereToHelp123 a răspuns (pentru HueyFreeman):

Buna intrebare! laughing

| xxraduxx a răspuns (pentru HueyFreeman):

Asta era replica mea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Priveste inainte! Amintirile si trecutul sunt pentru cei batrani kiss.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii? O persoana pe care am iubit-o,mereu va avea locusorul ei special, ''acolo''.
Daca l-ai vrea inapoi cu adevarat, nu ai fi facut atatea lucruri cu actualul, pentru ca ai fi realizat ca iti lipseste fostul si ca il iubesti. Dar, atata timp cat ti-ai inceput chiar si viata sexuala cu el, presupun ca esti fericita.
Nu lasa ca niste 'false sentimente' sa strice o relatie asa frumoasa. Gandeste-te mai bine inainte sa iei o decizie. Poate doar ti-ai amintit de ce a fost candva si te-a luat un dor...pentru ca si atunci a fost frumos. Dar acel dor nu echivaleaza cu ''te vreau inapoi''.
Daca il iubesti pe iubitul tau, ramai cu el. Fiti fericiti impreuna!

Si, un baiat care vorbeste urat cu o fata nu are prea mare respect fata de ea.
O seara faina.

happy

| En3Rgi a răspuns:

Pai daca te-ai despartit de cel trecut sigur ai facut-o cu un motiv bun.Si de asta ai venit la altu.Si spune-mi,,, de ce te-ai intoarce la cel care te-a facut sa suferi? ...Stai cu cel actual mai bine.Doar nu degeaba ai plecat de la celalalt.

| Deyutza1039 a răspuns:

Intreab-o pe profesoara ta de limba romaneste, ea stie sigur!winking

| Assy99 a răspuns:

De ce sa il vrei inapoi?
El e acum trecutul tau, nu mai exista, nu regreta dupa ce ai pierdut, trecutul e trecut. Acum actualul e prezentul tau si poate si viitorul, daca il parasesti va suferi foarte mult si nimeni nu isi doreste asta. Incearca sa il uiti pe fostul. El e in trecut.