| Anonima6969696969696969 a întrebat:

Sunt intr-o bătaie a "dragostei" cu băiatul pe care il plac, am fost împreuna și ne-am despărțit, am plâns mult și eu cu o prietena ne-am răzbunat pe el făcând Glume pe seama lui (eram în acea faza a despărțiri cand aveam "mania" adică mai sa sparg chestii, daca știam de acea faza încercam sa ma controlez) și am început sa ne certam el ma face sa ma doară eu pe el și ochii lui tot sunt ceva gen "te rog înțelege-ma" dar el face chestii precum, a pus în seara despărțirii o chestie gen "Toate fetele vor cocalari pe cai, păcat ca nu-s unul" am descoperit postarea aia ieri și a durut, stiu ca e nesimțit dar vrea doar sa lase semne, cum las și eu, simt ca ma place dar pe alta parte ca nu, simt ca o face și probabil l-am dejamagit în relație și el pe mine după sau nu stiu, stiu ca daca am gresit ceva îmi asum dar e acest război "al dragostei" și nu stiu cum sa îi pun capăt, daca vorbesc cu el ar putea sa ma respingă deci are cineva idei?

Răspuns Câştigător
| Mandreiv a răspuns:

Luati o pauza de la tot ce inseamna comunicare si relationare unul cu celalalt iar daca nu da roade ii poti spune scris sau verbal ceea ce vrei si ca iti pare rau pentru tot si vrei sa fiti doi oameni care sa nu se mai raneasca reciproc.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveti nevoie de putin spatiu, dupã 2-3 saptãmâni mai poti vorbi cu el.

| Eduard196 a răspuns:

Nu mai face asa ceva de acum. Pur si simplu comporta-te ca si cum nu exista!