anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt intr-o dilema! Am 12 ani si imi place de un baiat de la mine din clasa! Nu cred ca el ma place,el e cel mai destept din clasa, face inot de performanta si e foarte cunoscut in scoala! Eu am note destul de bune, fac sport(volei) si sunt si inalta dar nu arat atat de bine ca el, plus port ochelari! Imi plece de foarte mult timp de el si nu stiu cum sa aflu daca ma place si el! Desi nu cred ca ma place vreaau sa aflu! Cum credeti ca ar trebui sa aflu?

P.S. Stiu ca ar trebui sa vorbesc cu el...dar chiar daca eu nu par asa la scoala sunt foarte sensibila!

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Vorbeste mai des cu el cu diferite pretexte. Vezi daca se uita mai mult la tine, daca iti zambeste mai mult decat altor fete, daca isi face de lucru pe langa tine. Daca este indifferent, nu este interesat.

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nici eu nu formulam un raspuns mai bun si la obiect decat a facut-o InquireWithin, poate cu o complectare doar, sa gasesti un subiect legat de sportul lui preferat si sa pretextezi ca doresti sa-i ceri niste detalii.

| Emilian65 a răspuns:

Incearca sa te apropii de el si arata-i ca-l placi si poate el va reactiona si veti face o relatie frumoasa si de durata.

| SkyPilot a răspuns:

Inca ceva: lasa-l pe el sa hotarasca daca arati bine sau nu. Iar ochelarii sunt considerati sexy de foarte multi baieti happy
Multumesc pentru fundita!

| Felys a răspuns:

Mai copila, cum poti tu sa te gandesti la cineva in acest fel, nu ti se pare ca e mult prea devreme, poti avea amici dar tu deja te gandesti ca la un potential iubit la baiatul respectiv si nu e inca timpul, mai ai rabdare sa cresti ca sa poti sa iti faci un prieten

| maria14142 a răspuns (pentru Felys):

Ai dreptate...mersi mult