Asa pai
1)Baietii vor sex pentru ca... ne place sexul? Ne excitam usor fata de voi
2)Daca te iubeste cu adevarat lasa sexul la o parte, ceilalti care iai avut nu te iubeau daca te-a lasat din cauza sexului
3)Daca te uiti la de aia care sunt buni doar la fizic si nu-i cunosti mai mult,da asa va fi mereu, daca dai de unu mai sentimentalist asa care chiar sa te iubeasca nu, nu va fi asa mereu gandeste logic for sake god!
Nu neaparat dar asa sunt mai impulsivi baietii.tu ar trebui sa vrb cu el si sa ii explici adevarul si daca te iubeste cu adevarat o sa iti respecte hotararea si nu o sa te mai presioneze cu asta. funda?
Daca el vrea sa se culce cu tine si tu nu vrei, el se va culca oricum cu alta/altele. Toti baietii fac asta mai devreme sau mai tarziu, daca sunt intr-o relatie care nu implica si sex. Unii au decenta de a se feri de iubita "oficiala", altii nu. Intotdeauna relatiile se fac praf daca nu includ si sexul. Da-i papucii, pentru ca iti irosesti si tie timpul, si pe al lui. Incepe-ti viata sexuala cand te vei simti tu pregatita, nu cand iti cer iubitii, care oricum te parasesc repejor pentru alta fata sau "gaurica", pana ajung la maturitate, adica pana la peste 23 - 25 de ani. Cat despre faptul ca baietii vor sex, crede-ma ca si fetele vor cel putin la fel de mult, atunci cand afla cum este (asta daca nu incep viata sexuala cu baieti care nu stiu cum sa se comporte in pat). Asa va fi mereu, da. Si, cu putin noroc, sa stii ca o sa te bucure - peste cativa ani - ca asa va fi mereu.
Nu face nimic decat atunci cand te simti tu pregatita! Daca nu este in stare sa astepte, sa se duca! Iar tu poate iti vei gasi un baiat care sa aprecieze ce are langa el si sa inteleaga ca nu doar el decide ce, cand si cum. Tu tii mult la baiatul asta, dar te-ai intrebat oare daca si el? Sau doar asteapta "momentul cel mare"? Si daca te paraseste ce? Mai sunt altii chiar daca o perioada vei suferi. Daca ai de gand sa fii desconsiderata si ignorata, ramai cu el! Daca nu, fii mai hotarata, spune-i clar si raspicat ca nu vrei si daca nici atunci nu pricepe... NEXT!
Pai eu vreau sa iti spun ceva: "daca tu nu te respecti pe tine, atunci nimeni nu o va face" deci eu nu cred ca pr tau o avea **** de aur ca sa nu te desparti de el...tu iti complici viata singura. in leg cu problema ta, eu zic sa-l pui sa invete cum sa iti prod orgasm fara sa faceti sex si asta il va potoli o vreme + ca iti va oferi si tie o alta perspectiva asupra lucrurilor. daca nu are idee cum spune-i sa ma caute
Cati ani ai?
Da`l in ***. Gasesti altul. Nu e problema.Zii sa se duca la balamuc. Nu are mana sa faca laba? Spune`i ca nu esti pregatita. Sa mai astepte. Simplu. Dupaia o sa regreti. Crede`ma.
E adevarat ca multi baieti vor asta. Cat despre prietenul tau, vorbeste cu el si explica'i ca nu esti pregatita, daca te iubeste o sa te astepte.
Da...Depinde cum vezi tu situatia, poate nu mereu o vei vedea in acest fel.
Heii stai calma, si eu credeam ca toti baieti sunt la fel asa era si la mine toti ma vedeau doar ca pe o gaurica care sa o indese, dar eu refuzam pentru ca nu mi se parea cazu, dar acum am intalnit baiatu perfect pe care si lar dori toate fetele ca sa zic asa.imi zice ca ma iubeste ma alinta, ma intelege, nu ma obliga sa fac ce nu vreau,mi-a propus si el daca vreau ceva mai mult, dar am zis ca momentan nu si a zis ok nu e nimica, mai avem timp, nu s-a suparat, mi-a zis ca ma intelege, si ca ma iubeste oricum, asa ca.si prietenul tau,daca te iubeste si tine la tine,nu tear forta sa faci ce nu vrei, ar trebui sa te inteleaga, si sa iti respecte decizile
Nu toti baietii vor doar sex, unii vor doar sa se distreze si alti vor sa-si demontreze dragoste pe care o poarta pentru tine.am si eu un prieten nu mia sp asta doar daca am vrut eu si nu cred ca ar fi in stare sa ma paraseasca pentru aceasta.dar cati ani ai? pentru mai mute detaii poti sa dai add a id meu simpatica.lavinia si sa ma mai intrebi
Daca nu te simti pregatita nu o face! Ai tot timpul din lume sa faci si acest pas care este foarte important mai ales pentru noi fetele,dar si pentru baieti.Iar acesta nu este un motiv de despartire, spune-i ca nu esti pregatita inca, iar daca tot insista cu acest lucru inseamna ca ii sta tot timpul capul la sex si nu merita osteneala.Parerea mea, acum tu sti cum faci...si nu, nu toti baietii sunt asa, daca te iubeste cu adevarat si te apreciaza nu te-ar forta sa faci un lucru pe care nu vrei sa-l faci.Pa,pa:*:*:*